2777
2789
عنوان

بیاین ماجرای خواستگارمو بگم

289 بازدید | 17 پست

تو تاپیک قبلیم ازتون مشورت گرفتم چجوری ازش بپرسم خونه ماشین داره 

بعد پرسیدم گفت من بابام داشته ولی نمیتونم روش حساب باز کنم و بدم میاد حساب باز کنم و دوستدارم مستقل باشم 

این خواستگار از طرف یکی از فامیلامون اومده بود 

و مادر خواستگارم رفته به معرف گفته این دختر چقدر مادی گرا هست راجب خونه ماشین حرف زده 

حالا خلاصه معرف هم به من زنگ زد ک چرا راجب خونه ماشین حرف زدی برات مهم نباشه 

بهترین جواب چی هست که بدم ؟

خدایا مرسی ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا برات خیلی خیلی هم مهم باشه، چرا نباید مهم باشه، فردا پس فردا سال به سال دنبال خونه، که پیدا کنی نکنی، اسباب کشی خورد و خمیر شدن جهازت در همین اسباب کشی ها که با زحمت میخری، چه ربطی به مادی گرایی داره، مگه گفتی باید ده تا خونه داشته باشه، برا آسایش اولیه ی خودت گفتی که خونه و ماشین، از من میشنوی کسی که خونه نداره اصلا ازدواج نکن چون با این حقوق ها اصلا نمیشه خونه خرید، اجاره هم بری، حسرت زندگی کردن، خرید، تفریح، مسافرت به دلت می مونه، چون هرسال رهن و اجاره زیاد میشه و حقوقتون میره پای رهن و اجاره و خرج خونه

بگو پس چی مهمه؟

می خوای من برم کار کنم بدم پسرت بخوره 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

ببین درسته مادیات خوشبختی نمیاره ولی کارشون خیلی زشت بوده پس در نتیحه ردشون کن برن ینی چی که میرن ب یکی دیگه میگن بعدشم انتظار دارن دختر با هرچی شون بسازه😑

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن😤