2777
2789
عنوان

داستان زندگیم راهنمایی کنین بچها

146 بازدید | 16 پست

دوستان من 24سالمه .10ساله تو رابطه هستم یعنی نامزد خانواده ها خبر دارن. اون 37سالشه ازدواجم بخاطرمامانش بخاطر مشکل مالی نتونستیم بکنیم تواین 10سال نه می‌زاره برم سرکار نه دانشگاه نه با کسی بیرون برم یعنی با دوست آشنا .یک دونه دوست ندارم یعنی صبح تا شب خونه ام از لحاظ مالی خوبه یعنی چیزی بخوام میگیره بیرون میبرم دست و دلبازه .یعنی یه جورایی وابستگی مالی هم دارم بهش .خیانت کرده بهم بی احترامی فوش یکی دوبارم کتک خوردم ازش.یکی دوشب پیشم دعوا کردم داد زدم خستم دیگ دوس دارم زندگی داشته باشم خیلی بلاتکلیفم اونم داد و بیداد و قهر که تو غرمیزنی دعوا راه میندازه دست پیش میگیره .الآنم بچه ها خیلی داغونم میرم بیرون دلم میخواد بیام خونه .خونه ام میگم برم بیرون .سرکاردوس دارم برم ولی میرم دوروز هستم میام بیرون هیچ کاری نمیتونم انجام بدم نه خواهری دارم نه دوستی تنهایی تنها .یه مامان افسرده دارم که به همه ی دنیا حق میده به جز من انگشت محکوم کردنش تو همه موارد به سمت منه اصلا پشتم نیس اصلا بهم امید نمیده .میخام بگم ک اصلا پشتوانه ندارم.خیلی خسته ام 10سال کم نیس بخدا روان و عمرم و گذاشتم با این همه محدود کردن.تو خونه ام مامانم همش باهام دعوا می‌کنه گیر میده سرکوفت میزنه پشت این اقارو میگیره.از لحاظ مالی هم خوب نیستیم .تورو خدا راهنماییم کنین من چیکار کنم خیلی ناامیدم حوصله هیچ کس و هیچ کاری و ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری کجا برم آخه جایی و ندارم

حتما باید اشتغال پیدا کنی 

اگر میخوای نامزدت رو دور کنی شروع کن درس خواندن برو کتابخونه 

برو تو پارک بخون برو دانشگاه و 

برو بیرون لجبازی با باهاش شروع کن تا جا بزاره بره 

اما برای دوری از مادرت چاره ای جز اشتغال نداری 

ساده ترین کار نیروی چیدمان هست از اینجا شروع کن 

حتما باید اشتغال پیدا کنی اگر میخوای نامزدت رو دور کنی شروع کن درس خواندن برو کتابخونه برو تو پارک ب ...

می‌دونی یه مشکلی هم هست خودم حوصله هیچ کاری و ندارم یعنی برم تا سوپری هم به زور میرم .‌مامانم خیلی سمه برام.نیروی چیدمان یعنی چه کاری ؟

عزیزم خداروشکر هنوز سنی نداری و نامزدم هستی 

هنوز جوونی میتونی رو پای خودت واستی سرکار بری معاشرت کنی بگردی 

همه ی این حساتم واسه اینه ک هدفی نداری چدپون نامزدت این اجازه رو نداده 

واسه بلاتکلیفیه حست 

هنوز نامزدی خیانت و فوش دیدی و تورو از همه جا گرفته چرااخه این اجازه رو دادی قشنگم؟

نامزدی تموم کن بره تو قراره یبار زندگی کنی 

اگه واقعا از ته دل بخوای مقابل مادرتم وایمیستی سر هدفت 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
عزیزم خداروشکر هنوز سنی نداری و نامزدم هستی هنوز جوونی میتونی رو پای خودت واستی سرکار بری معاشرت کنی ...

عزیزم آخه هیچ کس نبود پشتم وایسه یا بهم راه و چاه نشون بده تمام دنیا انکار باهام لج هستن از همه بدتر مامانم ک اصلا بهم امیدنمیده دوس داره تو خونه بشینم بشم گوشواره تو گوشش

این اگه شوهرت بود و بچه ام ازش داشتی باید طلاق میگرفتی برو کار و مستقل بشو درس بخون این مایه بدبختی ...

یه افسردگی و حس وابستگیه مزخرفی دارم ک نمیتونم این کارو بکنم

عزیزم آخه هیچ کس نبود پشتم وایسه یا بهم راه و چاه نشون بده تمام دنیا انکار باهام لج هستن از همه بدتر ...

اره حق داری گلم تنها کسی ک کنارته مادرته ک ایشون هم شمارو انگار ب این شرایط وفق دادن

اینجور وقتا ک ادم وابسته میشه انگیزه شم واسه هرکاری از دس میده 

باید یکی باشه هولت بده سمت ی زندگی بهتر سمت اینکه تو لایق بهتر از اینا هستی ن ی زندگی ک فقط بخوری و نعس بکشی تا کی؟

حالا ک کسی نیست خودت بشین مطالب و کتابای انگیزشی بخون برو بیرون با کسایی ک هدف دارن و شادن معاشرت کن ک خیلیییییی تاثیر گذاره

یکم بگردی تو اجتماع روحیه ت بهتر میشه و انگیزه ت بالا میره 

اونوقته ک ی چیزی درونت بیدار میشه ک تورو هل بده جایی ک بله قربان گوی نامزدت نباشی و از چیزی نترسی

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
اره حق داری گلم تنها کسی ک کنارته مادرته ک ایشون هم شمارو انگار ب این شرایط وفق دادناینجور وقتا ک اد ...

مرسی عزیزم .اره باید اینو بفهمم ک فقط خودم و خودم نه پدری نه مادری .وضعیتم بااین آقا هم آینده خوبی نیست.باید خودمو مجبور کنم بلندبشم برم سرکار زندگیمو بسازم .انشالله ک بتونم دعا کن برام عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792