سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
شوهر من میگه من همینجوری دوستت داشتم که اومدم خواستگاریت؛ آخه همون موقع هم تپلی بودم؛ بعد لاغر شدم گفت نه من زنی میخوام که تو دست بیاد. صورتت مثل اول گرد باشه. دیگه منم با واژه رژیم غریبم. همیشه همینجوری تپلیم
اصلا وزن بالا نمیاد بهم ولی واقعا جز چاق محسوب میشه
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
من با قد ۱۶۷ وزن ۶۳ حس میکنم اندام جذاب ندارم البته نظر همسرت درسته مهمه ولی ببین خودت چطور هستی سینه هات روی فرمه شکم نداشته باشی برای قدشما خوبه به شرطی که روی فرم نگه داری گلم