2777
2789
عنوان

خانواده سختگیر

169 بازدید | 20 پست

فامیلا دوستا همه همسن من بودن بدون خانواده میرفتن مسافرت و گردش منه بدبخت تاحالا تنهایی بیرونم نرفتم هر کاری بخام بکنم انگار با بچه 14 ساله طرفن یه جور نگاه میکنن انگار گناه کبیره کردم با نفرت و میگن پرو شدی در حالی که من یکی از مثبت ترین ادماییم که یه نفر میتونه دیده باشه خیلی سخته حرفی رو بهت بزنن که واقعا نیستی💔

همدردیم خواهر

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم نمیتونه زندگی کنه

مجبوریم بسازیم

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

واقعا سخته🥺من مشکلم این بود که فامیلا دخالت میکردن که چرا چادر نمیپوشی چرا آرایش میکنی چرا عکس پروفایل میذاری ولی گلاب به روتون 💩به سرتاپای همشون هرکار دلم خواست کردم

البته هیچ وقت کار بدی نکردم ولی آرایش و مانتویی گشتن از نظر اونا بده🤔

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

نیستیم یکار میکنن پرو نشونشون بدم تا دیگ حرف مفت نزنن

اونوقت مطمنم سرمو میکنن

منم تا وقتی دبیرستانی و کنکوری بودم اوضاع همین بود 

ولی از وقتی پارسال رفتم دانشگاه پدر مادرم اونقدر تغییر کردن که هیشکی باورش نمیشه یه روز پدر مادرم اینقد سخت گیر بودن 

درست میشه نگران نباش 

حتی اگه به حرف هم بگن ما تغییری نمیکنیم مطمن باش درست میشن