2821
2789
نه اتفاقا من استاد نیستم😂😂😂😂ولی گفتی درهم یجوری بود انگار هرچی بودرو قاطی کردی این دراومده درصور ...

من قبلا که درست میکردم با گوشت چرخ کرده و هویج مکعبی خیلی کوچولو کوچولو درست میکردم هویج و با شکر تفت میدادم بعد به گوضت و پیاز سرخکرده اضافه و بعد لا به لای برنج میدادم تا دم بیاد ولی اینو مرغ و پختم با پیاز بعد ریش کردم سرخ کردم بعد پیاز سرخ کردم و هویجم تو یه ماهیتابه دیگه رنده درشت زدم سرخ کردم

بعد اینارو باهم‌ همه رو قاطی پاتی کردم شکرم یادم رفت بریزم لای برنجی که تا نصفه دخته بود ریختم😬 بعد که بخار اومد زعفرون دم کرده ریختم روش، زرشک رو هم با شکر تفت دادم یکمم زعفران ریختم حالت مربایی شد، آخر سرم که کشیدم تو ظرف زرشکم ریختم توش

چون شکر داشت زرشک اش اون شکر نریخته تو هویجشو جبران کرد شیرین شد  با آب مرغم پیازاشو زد کردم ریختم تو ظرف همین، ولی خودم این مدل امروزو دلت نخواد بیشتر از اون مدل با گوشت دوس داشتم، حتما درست کنید بنظرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا که درست میکردم با گوشت چرخ کرده و هویج مکعبی خیلی کوچولو کوچولو درست میکردم هویج و با شکر تف ...

عه چه جالب ما بیشتر با مرغ درست میکنیم یا تکه تکه مکعبی یا ریشه ریشه با گوشت هم بنظر خوب میاد، مرسی عزیزم لطف کردی 👌🏼👌🏼👌🏼🌹🌹

+خدایاشکرت🤍