2777
2789
وا مگه متاهل ها استریت  میشن    

من خودم شوهر ندارم استریت نشدم😅ولی شنیدم اگه تا قبل از پره ازدواج کنه کسی رینگ استریت میشه🤔

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد پره هم میشه عزیزم

دقیق نمیدونم...شاید🤔ولی اینجوری یادم میاد🤔

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
دقیقا و پسرا از همین نقطه ضعف استفاده میکنن و به دخترا ضربه میزنن

کلا دوستی چیز بدی جا افتاده،و اینکه وابستگی ایجاد کردن و ناگهانی جداشدن، معضل الان جامعه ما شده...

بیشتر افسردگی و ناراحتی اعصاب جوونامون برا اینه...عدو خود باوری و عدم اعتماد بنفس.. متاسفانه....چه پسر و چه دختر قدر خودشونو نمیدونن....

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
الان همچنان فک میکنی که من شوهرمم

بلهههههه؟؟؟ من هیچ فکری نکردم، فقط کاربریتو گفتم و شما جبهه گرفتی،،اوکی بیبی؟؟؟

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
خوب دیگه من برم جومونگ نگاه کنم

هنو مختارهههه😂😂😂

این جومونگ با ما چه کرده،همه طرفداداراشن،یکیش خودم😂😂😂