2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بانو کشیکی درسی کلاسی نداری؟؟دوست میخوای چکار؟؟اینترنای ما همونیم که داشتن از بی وقتی تو خیابون رها ...

درس که زیاد دارم .پریشب هم کشیک بودم.فردا صبح هم باید برم بیمارستان.اما چه کنم بالاخره بعضی وقتا از تنهایی به تنگ میام....

درس که زیاد دارم .پریشب هم کشیک بودم.فردا صبح هم باید برم بیمارستان.اما چه کنم بالاخره بعضی وقتا از ...

خیلی حال داری به خدا ما که به امید اینکه سرمونو راحت بذاریم زمین به زندگی ادامه میدیم😧😧😧

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😵😵🤔اسحاقی؟

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
خیلی حال داری به خدا ما که به امید اینکه سرمونو راحت بذاریم زمین به زندگی ادامه میدیم😧😧😧

نگووو تو رو خدا😕

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
😒😒😒😒😒😒عجب  بنظرم دوس نشو با پسر

اخه یکی میخوام ببره بگردونه.دخترا که اینکاره نیستن.بعد هم دوست زیاد دارم ولی همه سرشون شلوغه.یکی میخوام وقت داشته باشه خب!

😵😵🤔اسحاقی؟

عزیزم امضامو بخون این اولین اسم کاربریم بود بعد بعد پرید یکی دیگه درست کردم الان یهو باز این اومد بالا نمی دونم چرا من همونم که ظهر بهت پیام میدادم اب جان چطوووووووووری

اسکارلت جان چه رشته ای میخونی؟

پزشکی خر😅

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(