2821
2789
عنوان

چاقی صورت

293 بازدید | 12 پست

سلام،برای چاقی صورت چی پیشنهاد می دید؟صورتم فوق العاده لاغرشده،وزنم عالیه فقط صورتم لاغر ،خودتون یا اطرافیانتون چه تجربه ای دارید؟

از شـــانـــــس مــــــــــا 😎😎هر چی خوبــــه یا حرومه😫یاگرونه😖یاچاق کنندست😕یا متاهله😪

شنیدم خوردن خیار صورتمو تپل میکنه راستو دروغشو نمیدونم 

در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾       درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊

عه نوشتم صورتمو ببخشید صورتو

در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾       درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرمن يه ذره اينا مربوط ب ژن ادم مربوط ميشه،من خيليارو ديدم لاغر كردن صورتشون تكون نخورده تازه دوس داشتن لاغر بشه صورتشون،..ما خانوادگي اينجوريم ك اسم رژيم ك اومد صورتمون سريع لاغر ميشه

از صورت اول لاغرميشه بعد ميره سراغ بقيه جاها،

من بااينكه تو رژيمم كلي اب ميخوردم نميدونم كاهوخيار ميوه ولي دريغ از ذره اي تاثير

من از قرص چاقی صورت سوپر فت فیس استفاده کردم دوره اول روزی دو عدد خوردم و طی یک ماه صورتم کاملا پر شد و برای تثبیتش دوره دوم روزس یک عدد خوردم و طی 60 روز تموم کردم الانم دوماه بعدشه صورتم پره خوب تثبیت شد ممنونم از عطاری جاودان طب ازین ادرس خرید کردم رو متن ابی کیک کن: قرص چاقی صورت

یا با این شماره تماس بگیرید 09149642034 - 09031873334

2790
2823
2791
2779
2792