2777
2789
عنوان

کیک پختنم😅🤭عکس😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3883 بازدید | 70 پست

عاااااشقتم‌😁😁😍😍چیکار کردی دختر، قشنگ ترکوندی آشپزخونه رو 😂😂عاشق این انرژی خوبتم🥰

قیافه ک مهم نیست،‌مهم مزه است 😍😍همین ک خوشمزه بود کافیه 

من عکس دیروزی و بزارم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عاااااشقتم‌😁😁😍😍چیکار کردی دختر، قشنگ ترکوندی آشپزخونه رو 😂😂عاشق این انرژی خوبتم🥰قیافه ک مهم ن ...

واقعا گند زدم😅😅😅😅😅😅😅😅

عزیزمی دوست قشنگم♥️♥️💋💋🫂🫂

وای دلم میخواد گریه کنم واس تو میبینم بعد

این👇😅😅😅😅میبینم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی بنظرم بد هم نشده باید یکم زودتر درمیاوردی وگرنه خوبه😍😋🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عاااااشقتم‌😁😁😍😍چیکار کردی دختر، قشنگ ترکوندی آشپزخونه رو 😂😂عاشق این انرژی خوبتم🥰قیافه ک مهم ن ...

اره هی امید دادم قیافش اهمیت نده مهم مزشه😅😅🤭🤭

واقعا گند زدم😅😅😅😅😅😅😅😅عزیزمی دوست قشنگم♥️♥️💋💋🫂🫂وای دلم میخواد گریه کنم واس تو میبینم بعدا ...

نه بابا اونقدر هم بد نیست دوباره سر حوصله تلاش کن 😍

اره هی امید دادم قیافش اهمیت نده مهم مزشه😅😅🤭🤭

😍😍🫂🫂

ولی بنظرم بد هم نشده باید یکم زودتر درمیاوردی وگرنه خوبه😍😋🥰

مزش دقیقا توی فیلم خروس جنگی که رضا عطاران واس بچه هاش پیتزا درست کرده بود شده بود😅😅😅😅😅😅😅😅😅دقیقا قیافه های اعضای خانواده من اونجوری بود😅😅😅😅😅

مزش دقیقا توی فیلم خروس جنگی که رضا عطاران واس بچه هاش پیتزا درست کرده بود شده بود😅😅😅😅😅😅😅😅😅 ...

😂😂🤣🤣 عاااشقتم 

بعد از این میخوایم‌ بریم سراغ‌ باقلوا 😂من یکبار درست کردم‌تو تاپیک هام هست برو ببین شبیه همه‌چی شده جز باقلوا

😂😂🤣🤣 عاااشقتم بعد از این میخوایم‌ بریم سراغ‌ باقلوا 😂من یکبار درست کردم‌تو تاپیک هام هست برو بب ...

😅😅😅😅😅😅😅

اونو دیدم اگ اونو درست کنم فک کنم دقیقا بشم اون بخش رضا عطاران که شیر سر رفت گاز خاموش شد اومد روشن کنه منفجر شد پرت شد تو حال منم همون میشم😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

ولی سعیم دوباره میکنم اونم درست میکنم از رو نمیرم 😅😅

😅😅😅😅😅😅😅اونو دیدم اگ اونو درست کنم فک کنم دقیقا بشم اون بخش رضا عطاران که شیر سر رفت گاز خاموش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااای عاشقتم 

نه اونو درست نکن صبرکن یه دستور خوب پیدا کنیم‌😍😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااای عاشقتم نه اونو درست نکن صبرکن یه دستور خوب پیدا کنیم‌😍😁

😅😅😅

عشق‌منی♥️💋🫂

باشه قشنگم صبر میکنم 😅🤭🥰♥️

سلام بهارخانوم خوبی؟ راستش از لایف استال زندگیم خوشم نمیاد 

تازه یهو شما اومدی تو ذهنم . خیلی خوشم میاد ازتون سرزنده هستین

کلی سایتو گشتم کلی کامنت گذاشتم خداروشکر یکی فهمید اون بهارخانومی که بعضی وقتا عکس غذا میذاره و من دنبالشم کدوم کاربره😅

خاستم باهام رفیق بشیم کمکم کنی زندگیم بهتر بشه از زندگی لذت ببرم میدونم مزاحمتم براتون ولی ازتون خواهش میکنم کمکم کنید . شاید منم بتونم یه روز زحماتتو جبران کنم