2777
2789
عنوان

لخته خون

83 بازدید | 10 پست

خانوما من کلا زمانی که پریود میشم خونریزیم کمه جوری که یه بسته نوار بهداشتی هم برام زیاده ،این ماه که پریود شدم روز اول همه چی عادی بود درد داشتم مثل همیشه ولی از روز دوم لخته های بزرگ بزرگ ازم میاد لخته ها به اندازه دو تا انگشته زیر دل و کمرم درد می‌کنه من همیشه روز چهار پریودم خیلی کم میشد لکه بینی داشتم ولی امروز روز چهار پریودمه نه تنها پریودم قطع نشد بلکه هم خونریزیم بیشتر شده هم لخته ها همچنان ادامه داره و به اندازه دو تا انگشت دسته لخته ها چیکار کنم از چیه که اینطوری شدم اینم بگم برا بارداری چند ماهه که اقدامم ولی هر ماه عادی پریود شدم ولی این ماه تا الان که روز چهارمه سه تا بسته نوار بهداشت

در انتظار فرشته کوچولویی که خدا قراره بهم بده ✨✨✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید کیست داشتی داره دفع میشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اگه لخته هات درشت احتمالا سقط باشه.دفعه قبلم میگی پریودم کم بوده این احتمال هس.دکتربروسونو کنه

به اندازه دو تا انگشته لخته هام تا حالا تو عمرم این طوری نبودم

عزیزم شما تا حالا تجربه اش کردی

من اکثر پریودی هام لخته دارم اما کوچیک کوچیک نه اینجوری

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
به اندازه دو تا انگشته لخته هام تا حالا تو عمرم این طوری نبودم

دردت زیاد!؟سقط اینطورنیسکه.ببین مث این میمونه که شلنگ آب داغ رو یهو بازکنی دراین حد.همراهشم لخته های کوچیک وبزرگ هس.من فیبروم دارم لخته های ریز دارم ولی نه ب اندازه دوانگشت..نگران نباش

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
دردت زیاد!؟سقط اینطورنیسکه.ببین مث این میمونه که شلنگ آب داغ رو یهو بازکنی دراین حد.همراهشم لخته های ...

من همیشه فقط روز اول درد دارم ،ولی الان روز چهارمه مثل روز اول درد دارم سه تا نوافن هم خوردم از شدت درد ولی بهتر که نشدم هیچ بدتر هم شدم مثل شلنگ آب داغ نیست خونریزیم ولی ده برابر همیشه است شاید تازه بوده سقط شده 

من همیشه فقط روز اول درد دارم ،ولی الان روز چهارمه مثل روز اول درد دارم سه تا نوافن هم خوردم از شدت ...

شاید.میخای برودکتر یه سونوبده.اگه سقط شده باشه زود باردارمیشی انشالا وگرنه دارومیده ک پریودیت کنترل کنه

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود