2777
2789
عنوان

لعنت به مربی های بی سواد باشگاه

315 بازدید | 29 پست

۳ ماهه درگیر درد زانو شدم

چون هرچی میگفتم وقتی اسکوات میزنم زانو درد میگیرم میگفت اسکوات باید بزنی نمیشه که نزنی

الان حتی وقتی می ایستم زانو درد دارم

از پله نمیتونم بالا پایین شم از زندگی و کار افتادم

میخواین باشگاه برین حتما مطمین شین مربیتون بی سواد نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد فقط همون چند روزه اول طبیعیه اونم چون بدن هنوز عادت نکرده و به اصطلاح گرم نشده ولی بعد گذشت اینهمه مدت اصلا طبیعی نیست

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

وای این خیلی بده. اصلا درد داشته باشی نباید اون حرکتو بزنی. با فیت شو تمرین کنین مریم. خیلی عالیه. همش برا حرکات جایگزین هم میگه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دقیقاا. جدیدا همه دارن مربی میشن طرف 20 کیلو اضافه وزن داشت مربی بود😂💔

هرکی با ۱۲۰ کیلو میره عمل پیکرتراشی میکنه بعدا تو بیوش میزنه مربی بدنسازی😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

هرکی با ۱۲۰ کیلو میره عمل پیکرتراشی میکنه بعدا تو بیوش میزنه مربی بدنسازی😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
منم با اسکات کمردرد گرفتم . زنیکه درستشو نگف حرکت اشتباه میزدم

واقعا وقتی مربی خصوصی میگیریم فوقش دونفر قبول باید بکنه

بعدم فرصت استراحت نمیداد بهمون یه دقبقه سریع برگرد

حرکت من با حرکتایی که برای بقیه میداد تفاوت چندانی نداشت

دکتر که رفتم گفت واسه تو که سابقه ورزش نداشتی باید اول کششی واسه قوی شدن عضلات میداده نه دمبل بهت بده😐

من گردن دردم گرفتم

افتضاح بود

کاش هیچوقت نمیرفتم

درد فقط همون چند روزه اول طبیعیه اونم چون بدن هنوز عادت نکرده و به اصطلاح گرم نشده ولی بعد گذشت اینه ...

اره طبیعی نیست چون بخاطر تمرینایی که خانوم بهم داد زانوم اسیب دیده

درد مفاصل و ستون فقرات توی هیچ حالتی طبیعی نیست

درد عضلات طبیعیه