2777
2789

نمیدونم چرا کنجکاو شدم بیشتر در مورد موضوع موکلت ک گفتی ادم کشته بدونم😑

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موکلم نکشته

ن میدونم منظورم همون طرف موکلت بود

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

ن میدونم منظورم همون طرف موکلت بود

من تو اون تاپیک نگفتم ولی شوهرش جز نیروی انتظامی بود همراه با سرباز در اختیارش رفته بودن این کارو انجام داده بودن

وکیل استان قم. ۰۹۱۰۰۱۰۴۶۳۵❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من تو اون تاپیک نگفتم ولی شوهرش جز نیروی انتظامی بود همراه با سرباز در اختیارش رفته بودن این کارو ان ...

دروغ میگی یعنی چی دشمنی داشته با یارو یا میگی مامورو کشته انداخته چاه

توضیح بده من خیلی تو مسائل جنایی کنجکاوم

دروغ میگی یعنی چی دشمنی داشته با یارو یا میگی مامورو کشته انداخته چاهتوضیح بده من خیلی تو مسائل جنای ...

انقدر پیچیده بود   ببین کلا منم چیزه خاصی از دلیلش متوجه نشدم خوده خانومم نمیدونست که چرا کشته دقیق

وکیل استان قم. ۰۹۱۰۰۱۰۴۶۳۵❤️❤️❤️❤️❤️❤️