2777
2789
عنوان

همسایه بی معنی

538 بازدید | 24 پست

سلام خسته نباشی 

ببخشید من نمیدونم وقتی خیلیا تو حیاط خونشون رعایت به حجاب نیستن  بعد توقع دارن مامور برق و اب در بزنه خوب تو میدونی  که حیاط مشترکه پس باید طوری لباس بپوشی که دیگران بهت احترام بزاران ما همسایه داریم ازدستش عاجز شدیم  همینطور لخت میاد میره در باز میکنه لخت تو حیاط خونه اش تاب میخوره بعد اگه کسی کاری داشته باشه بره انتن درست کنه خانم ابرو ریزی میکنه نه میشه ازقبل باهاش هماهنگ کرد نمیشه حرفی زد اصلان فرهنگ مستاجری نداره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا خدایی تو خونه خودتون راحت باشین عیب نداره ولی تو حیاط میرین حجاب کنین دیگه

بخدا دستشوی توحیاط با مانتو میرم 

این خانم خودش رعایت نمیکنه 

همش طوری رفتار میکنه که انگار همه چشم بهش دارن یا میخوان بپر روش

اگه اینقدر راحته دیگه حساسیت چی؟

داره ادا درمیاره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بخدا دستشوی توحیاط با مانتو میرم این خانم خودش رعایت نمیکنه همش طوری رفتار میکنه که انگار همه چشم به ...

میدونم عزیزم ماهم این جوری داشتیم 

همش لخت میومد تو راه پله با همسایه ها حرف میزد 

تا یه مردی هم میخواست رد بشه ناراحت میشد

اگه اینقدر راحته دیگه حساسیت چی؟داره ادا درمیاره

هر روز زنگ به صاحب خونه میزنه

نه میشه تو حیاط به این بزرگی لباس انداخت نمیشه انت و نصب کرد 

دیش انداختیم پشت بوم 

باد برده 

نابود شده 

نمیتونستیم بریم بیاریم سرفوش کشیده بهمون

الان شوهرم رفته تو پله یعنی ده تا پله دیکه خواسته بره تو حیاط ش ها چر یاالله نمیگید بخدا حالم ازشون بهم میخوره لباس رو هی میبرم تو بالکن پهن میکنم ،بعضی وقته ها بخدا بو میگیرن مجبورم سرایط جابه جای ندارم  اسیر شدم اصلان نفس این خونه بهمون نیومده

هر روز زنگ به صاحب خونه میزنهنه میشه تو حیاط به این بزرگی لباس انداخت نمیشه انت و نصب کرد دیش انداخت ...

چرا اعتراض نمیکنید؟

فحش داد محل ندید برید کارتون رو انجام بدید ببخشید انگار یه حیوون داره صدا میده

جوابش هم ندید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ