2777
2789
عنوان

حامله نمیشم

365 بازدید | 21 پست

amh ام پایینه و کلی موی زائد و چاقی شکمی دارم 

الان چند ماهه به صورت طبیعی اقدام به بارداری کردم ولی حامله نمیشم خیلی ناراحتم چون هزینه های درمانم سنگینه کسی بوده با شرایط من طبیعی حامله شده باشه؟

منم خیلی چاقم موی زایدم که نگم برات پره ولی هردو تا بارداریم طبیعی بود مشکلی نداشتم

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی چاقم موی زایدم که نگم برات پره ولی هردو تا بارداریم طبیعی بود مشکلی نداشتم

شاید شما مشکل ذخیره تخمدان نداشتی من ذخایر تخمدانم خیلی پایینه پریودام کمه 

شاید شما مشکل ذخیره تخمدان نداشتی من ذخایر تخمدانم خیلی پایینه پریودام کمه

بله نداشتم 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

تو در حال خرید عروسی هستی بعد فکر باردار شدنی بابا بزار حالا عروسیت برگزار بشه! چه خبره؟

آخه رفتم دکتر آزمایش و سونو دادم دکتر گفت احتمال باردار شدنت کمه