2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مراحل کارش خیلی پیچیده و سخته؟

حدودی چقدر طول میکشه؟

در مورد شخصی که رحمش رو اجاره میده ، میشه تو دوران بارداری با همسرش رابطه داشته باشه؟ آخه یه جا خوندم اگه رابطه داشته باشه بچه دچار مشکلات ژنتیکی میشه😟 این درسته؟

من یه پسر دارم برای بچه دوم میخواستم بگیرم پشیمون شدیم 

گفتم باید برای طرف خونه بگیری در آسایش و آرامش باشه واین چیزا 

البته من خودم مشکلی ندارم بخاطر شرایط حاملگی میخواستم رحم اجاره ای بگیرم 

...

[QUOTE=350362282]مراحل کارش خیلی پیچیده و سخته؟  حدودی چقدر طول میکشه؟ در مورد شخصی که رحمش رو اجاره میده ، می ...[/QUOTE مدتش به تیم پزشکی و نوبت بستگی داره و تو مدت بارداری هم طبق روال عادی میتونه هرکاری بکنه بشرطی که یهو بیماری‌های بارداری نیاد سراغش که دیگه فرقی نداره اجاره ای هست یا از خودشه

من یه پسر دارم برای بچه دوم میخواستم بگیرم پشیمون شدیم گفتم باید برای طرف خونه بگیری در آسایش و آرام ...

منم دقیقا همین مشکل رو دارم. . همه همینطور نیستن. خیلی ها خودشون خونه دارن که. مگر اینکه اون شخصی که رحمش رو اجاره میده از شهر دیگه ای باشه.

سلام عزیزم من رحم جایگزین شدم بچه رو سالم تحویل دادم 

در مورد رابطه مشکلی ایجاد نمیکنه مگر به صلاح دید پزشکی مشکلی باشه که اینو بگن مثلا من تا دو ماه چون خونریزی داشتم دکتر گفت نباشه اما بعد از اون گفت مسئله ای نیست

درمورد پروسه اشم برای هرشخصی متفاوت دکتر روز دوم و ۱۵ پریودی سونو انجام میده عکس رحم و ازمایش مشکل خاصی نباشه مثل کم خونی کمبود ویتامین حدودا یک ماه طول میکشه تا انتقال

خانمی هستم مجدد رحم میدم یک بار رحم دادم و فرزند سالم تحویل خانوادش دادم مجدد رحم میدم بدلیل نیاز مسکن لطفا خانم هایی تماس بگیرند که وضع مالی عالی داشته باشند لطفا برای قیمت های پایین از خودتون نگین تماس نگیرین که شرمندتون میشم دوستان خانم های که می‌خوان رحم بدن با من تماس نگیرند مشاوره بگیرند که برخورد میشه لطفا فقط گیرنده ها تماس بگیرند

09375861404

خانمی هستم متاهل با سابقه موفق رحم جایگزین نوزاد زیبا و سالم تحویل خانوادش دادم رحم خیلی قوی دارم مجدد رحم می م بدلیل نیاز شدید به مسکن عزیزانی که میتونن مشکل منو حل کنن لطفا تماس گیرند منم قول میدم نوزاد سالم و زیبا تحویلتون بدم لطفا دلمو شاد کنید تا دلتون شاد بشه و خاصی فرزند سالم و زیبا بشید و مشکل هردو طرف مقابل حل کنیم و هردو طرف ثواب میکنیم 

09900742711