marmarsalehi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 عنوان دلم گرفته تو رو خداا دعا کنید 187 بازدید | 20 پست سلام فردا موعد پریودم هست دعا کنید واسم خیلی امروز فقط دارم گریه میکنم ایشالا خدا به هرکس بچه میخواد بده.خیلی خیلی التماس دعا ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید 1396/07/09 | 17:31 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غریب_منتظر عضویت: 1396/03/02 تعداد پست: 751 ان شالله خدا جواب گریه هاتو بده.منم توی روضه علی اصغر خیلی گریه کردم .خداروشکر امروز بیبی چکم مثبت شد اینم عکسش دخترم بهانه زندگیم
marmarsalehi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 ان شالله خدا جواب گریه هاتو بده.منم توی روضه علی اصغر خیلی گریه کردم .خداروشکر امروز بیبی چکم ... مبارک باشه عزیزم از پریودت گذشته بود بی بی چک گذاشتی؟ ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید
غریب_منتظر عضویت: 1396/03/02 تعداد پست: 751 مبارک باشه عزیزم از پریودت گذشته بود بی بی چک گذاشتی؟ آره.6روز از موعدم گذشته.یکسال و نیم ه منتظرم دخترم بهانه زندگیم
khalalbadom عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 5367 به امید خدا بحق امام حسین بچه دار شی مادر، سالخوردگي دختركي تنهاست كه عروسكهايش حرف ميزنند ،بزرگ ميشوند و راه ميفتند و ميروند
ساغر6369 عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 1782 انشالله خدا دامنتو سبز کنه به حق این روزای عزیز🙏 خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش
marmarsalehi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 آره.6روز از موعدم گذشته.یکسال و نیم ه منتظرم من قبل پریود گذاشتم منفی بود حالا باید فردا بیینم پریود میشم یا نه.خیلی مبارکه عزیزم ایشالا دوران بارداری آروم و خوبی داشته باشب و هر دو سلامت باشید ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید
marmarsalehi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 به امید خدا بحق امام حسین بچه دار شی مرسی مهربون دعا کنید واسم ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید
marmarsalehi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 انشالله خدا دامنتو سبز کنه به حق این روزای عزیز🙏 مرسی عزیزم خیلی دعا کنید واسم دعای باردار ها زود مستجاب میشه ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید
marmarsalehi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 امروز شوهرم به شوخی بهم گفت برو بابا نمیتونی یه ذره بتا جمع کنی اصلا حالم خراب شده ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید
غریب_منتظر عضویت: 1396/03/02 تعداد پست: 751 من قبل پریود گذاشتم منفی بود حالا باید فردا بیینم پریود میشم یا نه.خیلی مبارکه عزیزم ایشالا دوران با ... ممنون گلم.ان شالله خبر بارداریتو بشنوم .توکل کن به خدا دخترم بهانه زندگیم
marmarsalehi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 ممنون گلم.ان شالله خبر بارداریتو بشنوم .توکل کن به خدا توکل به خدا تا اون نخواد هیچی نمیشه اینو میدونم ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید
ساغر6369 عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 1782 مرسی عزیزم خیلی دعا کنید واسم دعای باردار ها زود مستجاب میشه حتما عزیزم استرس نداشته باش خیلی بده برات خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش
marmarsalehi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 حتما عزیزم استرس نداشته باش خیلی بده برات سعی میکنم ولی چون پریودام از وقتی اقداج کردم شده 39 روزه و دیر به دیره واقعا بهم سخت میگذره ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید
ساغر6369 عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 1782 سعی میکنم ولی چون پریودام از وقتی اقداج کردم شده 39 روزه و دیر به دیره واقعا بهم سخت میگذره آره میفهمم چی میگی من با اینکه بارداری دوممه دل تو دلم نبود واسه همون تا موعدش صبر نکردم سه روز قبلش زدم انتظار منو میکشه نمیتونم تحمل کنم خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش