2777
2789
عنوان

💔😢💔😢💔😢

78 بازدید | 14 پست

هنوز نمیدونم چیکار کنم وقتی رتبه ها میاد 

باورتون میشه من هر شب ساعتی یه بار بیدار میشم 

حاضرم بمیرم ولی اون لحظه نرم رو سایت

کاش زندگیا اینجوری نبود کاش میشد یکی کمکم کنه 💔💔

روی روب رو شدن با بابامو ندارم .‌گوشام نمیتونه غرغرای مامانمو تحمل کنع😭💔

قلبم برا خودم تیر میکشه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

عزیزم نگران نباش واقعا کنکور خیلی به بچه ها استرس میده منم بردارم مثل شماست اما شما کلی وقت دارین و میتونی بازم تلاش کنی روح و سلامتی شما از همه چیز مهم تره سعی کن رو خودت کار کنی تا اروم شی تو کل برخدا کن‌نتیجه کی میاد خبر داری ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من متاهلم شروع کردم به درس خوندن ولی همش میترسم 

میترسم نتونم 

ترس دارم که پا تو این مسیر گذاشتم ۱۹ سالم هستاا

ولی میترسم نشه 

هی می‌خوام بیخیال بشم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
چیکار کنیم شما جوونا اینقدر حرص این کنکورو نخورید؟ 😕نه به اونا که بیخیالن هیچی نمیخونن، نه به اونا ...

بخدا من برام مهم نیس . ولی خانوادم دیگه خونمو کردن تو شیشه

دلم لک زده برا بیرون رفتن برا خوش گذرونی برا همه چی ولی...

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

عزیزم نگران نباش واقعا کنکور خیلی به بچه ها استرس میده منم بردارم مثل شماست اما شما کلی وقت دارین و ...

برادرت یه خواهر مث تو داره ک این حرفارو بهش بزنه . من منتظرم که بزنن دهنم قشنگ

اول شهریور میاد بعد از اربعین

من متاهلم شروع کردم به درس خوندن ولی همش میترسم میترسم نتونم ترس دارم که پا تو این مسیر گذاشتم ۱۹ سا ...

عزیزم ب کسی نگو ک میخای برا کنکور بخونی . هر چی کمتر بقیه بدونن تو راحت تری

برادرت یه خواهر مث تو داره ک این حرفارو بهش بزنه . من منتظرم که بزنن دهنم قشنگاول شهریور میاد بعد از ...

نه اتفاقا اصلا درموردش با هیچ کی صحبت نمیکنه ماهم خودمون رو زدیم به اون راه طبیعی شما هم برای مادرت توضیح بده که چه مرحله سختی را داری پشت سر میزاری تا همراهت باشه 

نه اتفاقا اصلا درموردش با هیچ کی صحبت نمیکنه ماهم خودمون رو زدیم به اون راه طبیعی شما هم برای مادرت ...

حاضرم بمیرم ولی توضیح ندم

عزیزم ب کسی نگو ک میخای برا کنکور بخونی . هر چی کمتر بقیه بدونن تو راحت تری

اره فعلا به کسی نگفتم 🥺امیدوارم بتونم 

بچه نداری؟

نه ندارم 

می‌دونی مشکل من چیه ؟🥲

من کلاس دهم ازدواج کردم 

نیمه اول سال رو رفتم بقیه اش نتونستم برم  به خاطر اینکه نمیتونستم هم به خونه برسم هم 

درس و مدرسه 

چون متاهل هم بودم خیلی سخت ثبت نام میکردن دیگه نمره ها رو که دیدن ثبت نام کردن ولی گفتن بچه های مدرسه نباید بفهمن که ازدواج کردی 

یکی از دوستام همه جا پخش کرد خبر رسید به گوش مدیر 

گفت اخراج میشی و مدرسه رو به سمت فساد کشیدی 😑💔کل مدرسه می‌دونن ازدواج کردی 

چرا شوهرت جلو مدرسه میاد دنبالت و...

جلو همه یه جوری باهام برخورد کرد جلو همه از مدرسه متنفر شدم منی که انقد درسم خوب بود

دیگه شوهرم اومد پرونده رو گرفتیم و رفتیم 

الان بخوام بخونم یعنی دوباره تازه باید دهم بخونم 

به نظرت میشه مثلا تو یکسال دو تا پایه بخونم

؟

هم دهم هم یازدهم ؟

می‌خوام زودتر تموم شه فقط 

نه ندارم می‌دونی مشکل من چیه ؟🥲من کلاس دهم ازدواج کردم نیمه اول سال رو رفتم بقیه اش نتونستم برم به ...

سخته اینجوری کاش دیپلمتو میگرفتی 

ولی خب دبیرستان جوریع که همون یه سالم برا هر پایه اش کمه . اگه قشنگ وقت بذاری بهتره تا اینکه بخای سرسری بخونی

میدونی ک تاثیر معدل هم هست

رشتت چیه

راستی کجایی هستی ک رو شوهر دادن اینقدر حساسن مدارس

سخته اینجوری کاش دیپلمتو میگرفتی ولی خب دبیرستان جوریع که همون یه سالم برا هر پایه اش کمه . اگه قشنگ ...

اره خیلی سخته 

نشد دیگه 🥲💔

اره دیدم تاثیر معدل شده ۶۰ درصد 

رشته ام انسانی هست 

فقط خداروشکر میکنم انسانی هست 

تو خونه راحت میتونم بخونم 

همی نیازی نیست که حتما معلم سر کلاس توضیح داده باشه 

هر کدومش هم متوجه نشم فبلم آموزشیش میبینم 

شیرازی هستم شوهرم لر   

اکثرا گیر میدن و میگن باید برید مدرسه بزرگسالان 

اره خیلی سخته نشد دیگه 🥲💔اره دیدم تاثیر معدل شده ۶۰ درصد رشته ام انسانی هست فقط خداروشکر میکنم انس ...

عزیزم الان که اینقد ذوقشو داری 

برو یه مدرسه معمولی تو خونه درس بخون فقط بتونی دیپلمو بگیری