2777
2789

این و باید مثل کته درست کنی،برنج و که گذاشتی آب که به جوش اومد رشته هارو خورد کن بریز توش بعد آبش که جمع شد درشو بذار دم بکشه فقط یه مقدار آب برنج و کمتر از مواقع دیگه بگیر تا خمیر نشه.با کشمش سرخ شده و پیاز داغ نوش جان کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا چی زیر دندون صدا بده آخه؟!!!!!

خب اب که جوش اومد برنج بریز یکم برنج جوش خورد نزدیکای ابکش کردن برنج رشته رو بریز یکم جوش بخوره بعد ابکش کن و دم کن

رشته ی پلویی نازک هست و قبل از پخت هم تفت میدن رنگش کاراملی میشه

برا همین زود می پزه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خب طلایی که نمیشه رشته ها،با روغن مگه نباید سرخ کرد

آها آخه رشته حاضریم هست،با رشته آشیم میشه درست کرد ولی لاید تفت بدی در حدی که نسوزه.اونم خوشمزه اس،فقط آب برنج و کمتر بگیر چون خمیر رشته نرمش می‌کنه 

آره حتما ولی با رشته آشی که خودت تفت بدی طعمش بهتره

رشته ی اشی خیلی زخیم هست برا داخل پلو خوب نیست

من رشته محلی میخرم خانم ها خودشون درست میکنن تو خونه هم برا پلو هم برا اش

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز