2777
2789

ناراحت نشین

یه عده فکر میکنن حرف نزنن لال از دنیا میرن

خوب منم بعد زایمانم هرکی میدید میگفت چقدر چاق شدی کم مونده بترکی و ...

اوایل ناراحت میشدم غصه میخوردم اما من بچه شیر میدادم و نمیتونستم رژیم بگیرم بعد از شیر گرفتن دخترم لاغرشدم الان همون آدما منو میبینن یک کلمه نمیگن خوش فرم شدی بلکه دنبال یه ایراد دیگه میگردن که ناراحتم کنن

ولی بهشون اجازه نمیدم حرف بزنن

شمام به وقتش ازدواج میکنین

بسپارین به خدا

به وقتش خیلیا حسرت زندگی مشترک شمارو میخورن

نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...

من که جدیداً باید پاسخگوی سوال "کی میخوای دومی رو بیاری؟" باشم 😬

حالا خدا رو شکر که نی‌نی‌م پسره و حداقل اون قضیه آخی ایشالله بعدیت پسر میشه و توصیه‌ها شامل حالم نمیشه 😂😂😂

💚💚💚 عضو گروه سبز، وزن الان ۵۶/۵، وزن هدف ۵۳ 💪🎯 قد۱۶۰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی از اقوام چند بار تو جمع گفت دختر شوهر دادن عرضه میخواد هر کسی نمیتونه ودختر شوهر بده  

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹    

ناراحت نکن خودت رو به فضولی و بی فرهنگیشون ضد ضربه میشی

اولوکه ازدواج نکرده بودم همه اینو میپرسیدن

الان که بچه ندارم زرت و زرت میگن بیار دیر میشه ها

عوضیا

خدا لعنت کنه اونایی که دل میشکنن رو من حلال نمیکنم

چیزی که جوابش مشخصه

چرا باید مورد سوال قرار بگیره

پسرکوچولوی عزیزم تا خرداد ۹۷صحیح و سالم میاد توی آغوشم و شیر میخوره من مطمئنم
مردم مافضولن تامجردبودم میگفتن کی شوهرمیکنی بعدعقدکردیم میگفتن پس کی عروسی میکنین عروسی کردیم ازهمون ...

دقیقا منم باردار که بودم تا میفهمیدن دختره انگار میخواستن بهم.دلداری بدن میگفتن انشالا بعدی پسر میشه 😂

خاک تو.سرشون با این طرز فکر مسخرشون

دختریا پسر فرقی نداره هردو لطف خداست و مهم اینه که سالم و صالح باشه

نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
یکی از اقوام چند بار تو جمع گفت دختر شوهر دادن عرضه میخواد هر کسی نمیتونه ودختر شوهر بده   &nbs ...

اره میگن ب مامان منم.... ب جهنم ک شوهر نکردیم...  خودمونو بکشیم؟؟؟؟؟ موندم پای ی نفر چیکار کنم ک نمیاد؟؟ چقد بگم بهش؟

من که برام مهم نیست ترجیح میدم مجرد بمونم نا با یه پسری که بهم نمیخوره ازدواج کنم. همین مردم فرداکه طرف بد از آب در بیاد چه کمکی میکنن؟  جز حرف زدن پشت سر آدم؟! 

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹