لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
واژه از واژه آریایی گرفته شده و به معنای سرزمین آریاییان است. واژه آریایی نیز به معنای شریف و آزاده است؛ پس واژه به معنایِ سرزمین مردمان شریف و آزاده است.
من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️
سلام جایی خونده بودم به معنی سرزمین آریاییها بوده و از دوره ساسانیان مد شده.
معنی اریایی هم میشه شریف ازاده یابقول استاترسرزمین مرمان باشرف شجاع
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
یه تفسیر بامزه هم خودم کشف کردم ایر تو لهجههای قدیمی به معنی برجستگی و برآمدگی هست شاید اشاره داره به کوهستانی بودن قلب ایران که تو دورانی هم به جبال شهرت داشته.