2777
2789

یاد اهنگ مجید اخشابی افتادم   البته فک کنم خوانندش اون بود

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

من ک هنوز نخابیدم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

به به چی میگه😆😁

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

سیروان خسروی

🤣🤣🤣دیگه اسم هاشون من بلد نیستم😁

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
عععععع یاد اون برنامه افتادم صبا ۸ شروع میشد پا میشدم نگاه میکردم چه روزگاری بود

من دلم میخواد اون روزگار شیرین رو زنده کنم چرا بگیم یادش بخیر وقتی هم زنده ایم هم هنوز جوونیم   

نه گل پسر سیروان خسروی خونده حوصله داشتی گوشش کن

اسم خودت هم یاد اون فیلم ترکی.  فاطما گل. افتادم😄

شوهرم اینجوری صدام میزنه البته میگه گلد نه گل

اون که خیلی بدبخت بود. خدا کنه شما اونحور نشی و نباشی