2777
2789

نامزد نیستیم دوستیم قصدمون جدی حدودا یه هفته بحث شد و سرد شده بودیم بعد من گفتم گوشیمو میدم مشاورم که درس بخونم برای کنکور با اینکه توی دعوا بودیم چون داشتم گوشیمو میدادم گفت دوستت دارم زنگ بزن بهم حتما منم عصبانی بودم گفتم نه پروفایلشم هنوز برنداشته بعد یه مشکلی پیش اومد مجبور شدم گوشیمو بگیرم هر چی پیام میدم جواب نمی‌ده به مامانشم یه سلام خوب هستین نوشتم ج نداد میگم شاید نمیدونه اومدم به پسر داییش پیام بدم بپرسم؟

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه پیام نده .بشین سر درست دختر .دوست پسر و قصد جدی اینا همش وقت تلف کردنه .

نه عزیزم دیگه خودمم نخوام باید تکلیف مشخص چیه چون پای آبروم وسطه

اره زشته، فعلا بشین درست رو بخون

گلم پای آبروم وسطه درستوبخون چیه همه فامیل میدونن اول باید تکلیفمو باهاش روشن کنم

خب از کی منتظر جواب هستی ک جواب ندادن

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
از دیروز ساعت پنج

هم ب خودش پیام دادی هم مادرش؟ 

اگر اینطوره مطمئن باش مادرش بخاطر پسرش جوابتو نداده دست ب یکی

اگر ن‌ک یکم‌دیگه منتظر بمون بعد اول ب خودش بعد مادرش زنگ بزن اگر جواب ندادن فردا ب پسر دایش پیام‌بده

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه