2777
2789
عنوان

قمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 93 پست
با عشق تو چی میکنه؟ مواظبش باش

همين كه لحظه اي ناراحتم نكرده صادقانه دوسم داره واسم كافيه،،عشقي كه به آقا داره به خودش آسيب رسونده نه عشقش آقا،،پس خيالت راحت به منم آسيب نميزنه

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم هركسي يه جوريه،،فقط اين يه نفر نزده كه،،تو هياتا يكي در ميون سرا بستست قمه زدن شما اگه م ...

تاپیک رو بترکون تا مجبور نشدی به همه توضیح بدی

با عشقت هم صحبت کن که جور دیگه ای هم میشه عاشق امام بود

ولی اگر هر سال بزنه واقعاا ناجور میشه

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
تاپیک رو بترکون تا مجبور نشدی به همه توضیح بدی با عشقت هم صحبت کن که جور دیگه ای هم میشه عاشق امام ...

نذر كرده بود واسه بهم رسيدنمون كه نذرشم عدا كرد،،من نميدونم انگار قمه رو زده وسط فرقه بعضيا كه اينجوري حرف ميزنن،،هركي يه اعتقادي داره ديگه

نه روزه ميگيريم نه نماز ميخونيم اما به عشقه امام حسين اين ده شبو واقعا عذا نگه ميداريم،،فقط اين ده شب نه كله دو ماهو نگه ميداره گناهم نميكنه

ما تهرانيم كسي كاري نداره

تهرانی !!!!

من اصلا تو تهران ندیدم 

فکر کردم شهر دیگه ای هستی 

محله ی خاصی این کارو انجام میدن ؟؟

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

ببرینش دکتر برای مشکل زخم سرش 

مراقب عفونت هم باشین 

صمنا چون با قمه مشترک به سرهاشون صربه میزنن چندماه دیگه ک تست بیماری های منتقل شونده توسط خون رو هم بدین 

موفق و موید باشن

حال متکلم از کلامش پیداست

زخم قمه خيلي زود خوب ميشه، عفونتم نميكنه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من تا حالا قمه زدن ندیدم  برای شهر خاصیه ؟

حتي تو خوده كربلا اين روزا جاهاييشو خاك ريختن زمين كه قمه ميزنن جذبه تربته حرم بشه

نذر كرده بود واسه بهم رسيدنمون كه نذرشم عدا كرد،،من نميدونم انگار قمه رو زده وسط فرقه بعضيا كه اينجو ...

😐😐

من دیگه حرفی برای گفتن ندارم

عشقتون مستدام

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄