2777
2789
عنوان

قمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 93 پست
چه بدونم والا نذر و غذا و اينا كلي داده،،عشقه ديگه به آقا داره

بخاطر امام حسین یه گناهش رو ترک کنه اقا راضی تر 😐

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه این چه کاریه. قمه زدن گناهه 

من خودم قبول ندارم ولي اعتقاده خودشه نه به من ربط داره نه به كسي،،منم سوال پرسيدم خودم از نگراني در بيام

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️
من خودم قبول ندارم ولي اعتقاده خودشه نه به من ربط داره نه به كسي،،منم سوال پرسيدم خودم از نگراني در ...

چرا به ما ربط داره 

اسلام و شیعه رو خشن نشون میدن به دنیا همه رو دین گریز میکنن

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

وقتی هیچی تو ضیح نداده یعنی اوضاع وخیمه

اگر عشقت بهت ایمان داره

بهش بگو به عشق امام حسین هم ایمان بیاوره

عشق امام حسین زیر بار زور نرفتن و حق گرفتن بود که رفت مبارزه کرد 

وگرنه می ایستاد وسط صحرای کربلا با شمشیر میزد فرق سرش می گفت اهای مردم بخاطر اینکه زیر بار زور نرم با شمشیر میزنم فرق سرم

چرا به ما ربط داره  اسلام و شیعه رو خشن نشون میدن به دنیا همه رو دین گریز میکنن

قربونت برم هركسي يه جوريه،،فقط اين يه نفر نزده كه،،تو هياتا يكي در ميون سرا بستست قمه زدن

شما اگه ميتوني همه رو درست كن

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️

منن با قمه مخالفم 

کل بچگیم آزاد بود و میدیدم میزنن

بعد ممنوع شد و بازم میزنن

ما هم برای عزاداری جاهای دیگه میریم توی اون شهرها قمه زن دارن

ولی انقدر راحت هم برچسب نزنین به ادما کارشون اشتباههه ولی من ادمای خوبی دیدم یه عمر اصلا هیاتهای قمه رو راه مینداختن و با عشق امام هم عمرشون تموم شد

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!