2777
2789
عنوان

حساسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 20 پست
الهی که بیای خبر بارداریتو بهم بدی عزیزم❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 منتظرم و مطمئنم مامان میشی😍😍😍

الهی آمین و ممنونم بابت دعای به این قشنگیت خدا تو دلیتو حفظ کنه انشالله😘😍😍😍

من نمیدونستم باردارم ازین امپولا حساسیتم زدمخداروشکر چیزی نشدشانس اوردم یعنی🫤🤣😭

عه چه جالب شرایطمون تقریبا یکی بوده منظور انگار خدا خواسته شما بیای بگی و من استرس نداشته باشم که لغو شه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عه چه جالب شرایطمون تقریبا یکی بوده منظور انگار خدا خواسته شما بیای بگی و من استرس نداشته باشم که لغ ...

چیزی که در تقدیر خدا باشه و در مشیت الهی

هیچی نمیتونه جلوشو بگیره

اینو من بهش رسیدم و میدونم هرچیزی بوقتش داده میشه 

منم بعد ۵ سال زندگی خدا بهم تو دلی داده

ولی میخام بگم اصلا ناامید نباش و مطمئنم این سری خوش خبری❤️❤️❤️

چیزی که در تقدیر خدا باشه و در مشیت الهیهیچی نمیتونه جلوشو بگیرهاینو من بهش رسیدم و میدونم هرچیزی بو ...

خوبه خارش داشتم تا بیدار شم و با دوتا فرشته یکی شما و اون یکی  کلیدام خانوم که پست اولو گذاشتن خیلی حرف های خوبی میزنین هیچی در جواب ندارم بگم جز توکل به خدا و هی چند بار مرور کنم حرفتونو انشالله خواست خدا باشه و منو این ماه لایق مادر شدن بدونه

خوبه خارش داشتم تا بیدار شم و با دوتا فرشته یکی شما و اون یکی کلیدام خانوم که پست اولو گذاشتن خیلی ...

قربونت ایجی برات دعا میکنم تو نظرم هستی❤️ ولی قول بده خبری شد بیایی بهم بگی😍 

قربونت ایجی برات دعا میکنم تو نظرم هستی❤️ ولی قول بده خبری شد بیایی بهم بگی😍

انشالله خدا دعاتو مستجاب کنه😍🥰 من از اوناشم هیچی یادم نمیره حتما بهتون اطلاع میدم 🤣😂