2777
2789
عنوان

ایزوتوپ

201 بازدید | 13 پست

بچه ها دوتا سوال داشتم🥲

1.   ایزوتوپای عنصر عدد جرمیاشون پشت همه؟مثل ایزوتوپای هیدروژن(H¹,H²,...,H³)?

مثلا اگه عنصری عدد جرمی پایدار ترینش ۶ باشه و ایزوتوپ ۸ رو داشته باشه حتما ایزوتوپ ۷ رو هم داره؟

۲.   اگه اتمی ۶ ایزوتوپ (طبیعی)داشته باشد عنصری که از آن اتم درست میشود تمام ۶ ایزوتوپ در آن وجود دارد؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

در مورد سوال اولی تموم عنصرهایی که در حد دبیرستان خوندیم عدد جرمی هاشون پشت هم بود کربن لیتیم منیزیم ...

اینی که شما گفتی جدول مندلیف بود که عمرا این سه تا پشت هم نبودن و کلا منظور سوال اسی ام چند عدد جرمی برای یک عنصر بود 🤗

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
اینی که شما گفتی جدول مندلیف بود که عمرا این سه تا پشت هم نبودن و کلا منظور سوال اسی ام چند عدد جرمی ...

بله منم همینو گفتم 

منظورم این بود عنصرایی که خوندیم عددجرمی ایزوتوپ هاشون پشت هم بود مثل کربن و لیتیمو منیزیم 

ولی یکی کلرو مثال زد که نقض میکنه و درستم هست

1. نه، ایزوتوپ‌ها عدد جرمی‌های متفاوتی دارن و معمولاً شماره‌گذاری می‌شن. هر عنصر می‌تونه ایزوتوپ‌های مختلفی داشته باشه. ولی اینطور نیست که حتماً اگه عدد جرمی ۶ هست، حتماً ایزوتوپ ۷ هم باید وجود داشته باشه. ممکنه بعضی ایزوتوپ‌ها وجود نداشته باشن.2. نه، اگه یه اتم ۶ تا ایزوتوپ طبیعی داشته باشه، اون عنصر نمی‌تونه تمام ۶ ایزوتوپ رو در همه اتم‌هاش داشته باشه. چون ایزوتوپ‌ها نسبت به هم ممکنه متفاوت بروز پیدا کنن.

در مورد سوال اولی تموم عنصرهایی که در حد دبیرستان خوندیم عدد جرمی هاشون پشت هم بود کربن لیتیم منیزیم ...

از قبل نوشته بودمشون داشتم شیمی میخوندم یادم اومد🥲😂

1. نه، ایزوتوپ‌ها عدد جرمی‌های متفاوتی دارن و معمولاً شماره‌گذاری می‌شن. هر عنصر می‌تونه ایزوتوپ‌های ...

توی کتای شیمی دهم یه بخشی هست اومده ایزوتوپای هیدروژنو گفته بعد پرسیده یک نمونه طبیعی از عنصر هیدروژن مخلوطی از چند ایزوتوپ هست؟بعد معلممون گفته بود ۳ (بخاطر اینکه هیدروژن ۳ ایزوتوپ طبیعی داره) اشتباه گفت؟

توی کتای شیمی دهم یه بخشی هست اومده ایزوتوپای هیدروژنو گفته بعد پرسیده یک نمونه طبیعی از عنصر هیدروژ ...

درست گفتن هیدروژن سه ایزوتوپ طبیعی داره:1. پروتیوم H¹

۲.دوتریومH²   تریتیوم H³ ولی تریتیوم (H³) کمیاب‌تره و به طور طبیعی وجودش خیلی کمه.پس، وقتی می‌گیم یک نمونه طبیعی از هیدروژن، معمولاً به مخلوط پروتیوم و دوتریوم اشاره می‌کنیم، اما به طور کلی هیدروژن سه ایزوتوپ طبیعی داره