2789
عنوان

سگ مریض رو زدم

1003 بازدید | 48 پست

تو این پنج سال که آوردمش روزی نبوده عادی باشه یا انقدر غذا نمیخوره که به حال مرگ میفته یا انقدر میخوره که اسهال میشه چند وقت پیش ۲۰ روز کامل غذا نخورد من روزی چند لقمه به زور میدادم که فقط نمیره همش با کاسه غذا دنبالش بودم تا اینکه یهو اشتهاش باز شد عین جاروبرقی میخورد منم خوشحال برا اینکه ۲۰ روز غذا نخوردنش جبران بشه هرچی میخواست بهش میدادم تا امروز صبح بیدار شدم دیدم اسهال شده کل پاگرد راهرو رو کثیف کرده همه جارو با تاید شستم ، طی کشیدم ، الکل زدم خودشو بردم حموم هر نیم ساعت یکبار می‌رفت پشت در حیاط سر و صدا میکرد می‌فهمیدم پی پی داره

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

ولی غروب دوباره بیشعور شد چند ساعت بود نگفته بود پی پی دارم رفتم دیدم بازم تو همون پاگرد خراب کاری کرده باز دوساعت تمیز کاری کردم امشب هر نیم ساعت یه بار از استرس بیدار میشدم نیم ساعت پیش بیدار شدم دیدم دوباره پی پی کرده خودشم فهمیده بود گند زده فرار کرد بره، دوتا گلدون رو پله بود اونا هم انداخت شکست دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم گرفتم کلی زدمش بیچاره خودشو گوله کرده بود و میلرزید الان که شستمش و پاگرد و خاک گلدون هارو تمیز کردم خیلی عذاب وجدان گرفتم آخه مریض بود دست خودش نبود که کاش اونم منو میزد ولی فقط تو خودش جمع شده بود و می‌لرزید 😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیچاره. خب بده ببرنش هر جایی که تو ایران سگ های مریض رو میبرن. مشخصه توان نگهداریش رو نداری 

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده.

چرا میزنی اخه سگ منم گاهی مریض میشه از این کارا می‌کنه گناهه نزنش 😞

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
الان شکمش خیلی قار و قور می‌کنه چی بهش بدم حداقل تا ساعت ۱۰،۱۱ صبح خوب باشه تا ببرمش دامپزشکی

بهش یکم ماست بده

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
یه جایی و واسه دستشوییش بزار فقط اونجا کارشو انجام بدهمن گربه داشتم میرفت تو حیات کارشو میکرد تموم ک ...

اینم تو حیاط پد داره میره اونجا کارشو می‌کنه ولی انقدر خنگه که اگه پد رو جا به جا کنم گیج میشه فقط باید تو حیاط باشه که روش خراب کاری کنه 

چرا میزنی اخه سگ منم گاهی مریض میشه از این کارا می‌کنه گناهه نزنش 😞

خیلی اذیت می‌کنه اندازه یه بچه کوچیک وقتمو میگیره 

انگار یه بچه کوچیک دارم که هیچوقت بزرگ نمیشه 

بیچاره. خب بده ببرنش هر جایی که تو ایران سگ های مریض رو میبرن. مشخصه توان نگهداریش رو نداری

نگهداری هی😕

با یدونه گلوله تموم میکنن

خیلی اذیت می‌کنه اندازه یه بچه کوچیک وقتمو میگیره انگار یه بچه کوچیک دارم که هیچوقت بزرگ نمیشه

نژادش چیه؟

عزیزم

مسئولیت حیوون خونگی کمتر از بچه نیست

انگار الان بچتو زدی

اصلا کار درستی نکردی

اگه حس میکنی نگهداریش سخته واگذارش کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

تو ایران همچین جایی نیست 

پناهگاه هست که سگ های بیچاره اونجا غذا هم به بدبختی بهشون میدن