2777
2789
عنوان

مادرا کمکم کنید

338 بازدید | 50 پست

سلام دوستان .

دختر من شش سال و نیمشه.  کرده.اوایل یکم جیش میکرددر روز تو شورتش بعد میگفت مامان جیش کردم. چون ازین کارا نمی کرد دعواش میکردم و نیگفتم چرا نمی گی.

ولی الان تقریبا سه هفته ای میشه شبا هم به شدت جیش میکنه و اصلا متوجه نمیشه.در صورتی که قبلا تا تو خواب جیشش می گرفت خودش بلند میشد میرفت دستشویی یا منو بیدار میکرد.

اوایل میگفتم بازیگوشی میکنه نمیگه ولی الان که شبا هم اضافه شده و اینجوری داره ادامه میده فک میکنم یه مشکلی پیدا شده.

کسی هست مشکل منو داشته باشه و بتونه کمک کنه.؟

البته ناگفته نماند پدرشم تو بچگی شب ادرارری داشته.ولی نمیدونم اونم مثل دخترم یهو گرفته یا از اول داشته

من حتی تو از پوشک گرفتنش به هیچ عنوان اذیت نشدم از بس بچه خوبی بود

حالا هم می خوام مسافرت می خوام برم نمی‌دونم پوشکش کنم یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ن پوشک چیه اول ازمایش ادرار سونو کلیه و محاری ادرار بده بعد اگه مسکل جسمانی نبود برو درمان روانسناختی چون یهو پیش اومدخ احتمالا جسمانی مشکلش مسافرتم فعلا نرو نخوای پوشک کنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببرش دکتر باید ریشه یابی بشه.شاید از استرس باشه یا حتی یه مشکل جسمی ک باعث بی اختیاری ادرار میشه. غصه نخور تو بچه ها طبیعیه عزیز دلم 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

شاید سردیش شده

تو همین نی نی سایت یکی نوشته بود بچه ش شب ادراری داشته با روغن های گرم مثانه ش رو چرب کرده بود چندشب خوب شده بود

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
الان آمدم نماز بخونم خیس کرده

بلندش کن ببرش حمام بشور و رختخدابشا عوض کن تا بخوابه 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

به نظرم به هیچ وجه پوشک نکنن. رفتی مسافرت یه متر پلاستیک بخر یا کیسه زباله بزرگ رو باز کن شب بنداز زیر تشکش.

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)