2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

140 بازدید | 22 پست

سلام دوباره متاسفانه چند روزی درد توی پایین کمرم داشتم و احساس درد سمت کلیه ،چون قبلا سنگ کلیه داشتم البته دفع شد ،فکر میکردم الان هم سنگ دارم رفتم سونو دادم اما سنگ نبود بلکــــــه ......کیست تخمدان بود!؟

کیست هموراژیک و ۴  سانت خیلی هم نگران شدم  و فرداش به دکتر زنان مرجعه کردم 

خیلی نگران بودم اخه تاالان نداشتم!؟خلاصه دکترالهام لک رفتم و واقعا بی نظیر اهواز هستن و به من گفت نباید فعالیت زیاد و سنگین داشته باشم ورزش دو و .....که کیست نترکه چون اگه بترکه خطر ناک و یه قرص که مشابه قرص جلوگیری بهم داد تا ماه بعد عادت،( یه روز مونده تمام بشه) برم سونو که ببینم چی شد!!!!!!

کسی سابقه این کیست رو دار !؟لطفا راهنمایی کنید تشکر

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چندسال پیش کیست داشتم 

از غیرعادی بودن پریودم خیلی زود متوجه شدم برای همین کیستم کوچیک بود و کلا دردی احساس نکردم یکماه دارو‌ مصرف کردم از بین رفت 

فقط آره منم تو اون مدت باشگاه نرفتم چون پیلاتس کار میکردم دکتر گفت نباید فعالیت سنگین انجام بدی تو این مدت 

تجربه نداشتم اما خیلی شنیدم باقرص خوب میشه والبته اگه بترکه درد خیییییلی شدیدی داره

واااای همین الانش هم درد داره  اولش فکردم سنگ الان قرصمو شروع کردم ببینم چی میشه و خیلی رعایت میکنم که نترکه مامانم رو اوردم پیشم اخه دختر ۶ ماه دارم 

عزیزم اگه کیست ریز داشتی میشه بگی که چطور از بین رفتن با چه دارویی؟؟؟

با قرص و آمپول قرصا زیاد یادم نیس هورمونی بودن دیگه سپروترون کمپاند متفورمین و... روزی ۸ تا قرص میخوردم و وزنم شده بود ۵۴

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
واااای همین الانش هم درد داره اولش فکردم سنگ الان قرصمو شروع کردم ببینم چی میشه و خیلی رعایت میکنم ...

مراقبت کن خوب میشی انشاا.....

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
با قرص و آمپول قرصا زیاد یادم نیس هورمونی بودن دیگه سپروترون کمپاند متفورمین و... روزی ۸ تا قرص میخو ...

الهی چقدر بد انشالله دیگه تجربه نکی کست هموراژیک بود یا یه نوع دیگه!!

واقعا ما زنا گناه داریم

همین کیست همراژیک بود !؟

نمیدونم همراژیک بود یا چی ولی رفع شد برا یکی از اشناها بزرگ بود دوبار ترکید طفلک خیلی درد کشید بستری شد چن روز

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
همین کیست همراژیک بود !؟

یک کم زمان بره و ماه ها شاید دارو لازم باشین

اگه با دارو بر طرف نشه فک کنم جراحی باید

بشه. 

کیست کلا عقب میندازه پریود رو؟

یا میتونه جلوتر هم بندازه؟ دوماهه زودتر 

میشم  ودرد زیر دل  و رحم وپهلو وکمر درد!

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲