2777
2789
عنوان

کار درمنزل

118 بازدید | 14 پست

سلام دوستان دنبال یه کار پردرآمد داخل خونه هستم بیرون نمیتونم کارکنم ،حقوق همسرم کفاف زندگیمون و نمی‌ده درمانده شدم چه کاری انجام بدم شما نظری ندارید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه چیزی بلد نباشی پولی هم در نمی تونی بیاری. از الان برو دنبال آموختن هر چیزی که دوست داری و چند سال دیگه می تونی کار کنی. 

بدون مهارت الان کاری حاضر و آماده نیست.

وقتشه این امضا رو عوض کنم.

اگه چیزی بلد نباشی پولی هم در نمی تونی بیاری. از الان برو دنبال آموختن هر چیزی که دوست داری و چند سا ...

من ۴۰سالمه میخوام کمک خرج زندگیم باشه تا چند سال دیگه دیره ،کاراینترنتی هم خوبه ولی پیدا نمیکنم همه کلاهبرداران 

من ۴۰سالمه میخوام کمک خرج زندگیم باشه تا چند سال دیگه دیره ،کاراینترنتی هم خوبه ولی پیدا نمیکنم همه ...

من در خانه کار هنری میکنم. اما شنیدم با دیدن تبلیغات خارجی میشه درآمد دلاری داشت که در اینترنت جستجو کنید مقاله هاش رو یخون و ویدیو های یوتیوب در این مورد رو ببین. 

وقتشه این امضا رو عوض کنم.

باهاش جاسوییچی میسازن.و خیلی چیزای دیگه،باید اموزش ببینی،اگه علاقه داری ب هنر برو دنبال اینکارا

فقط جا سوئیچی نیس فداتشم گردنبند و گیره و ساعت هم باهاش درست میکنن ساعت دیواریش خیلییییی قشنگ میشه 🤩

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤