2777
2789
عنوان

قد کوتاه

202 بازدید | 18 پست

بچه ها من خیلی ریزم

هم قدم کوتاهه 

هم لاغرم

قدم۱۵۵

وزن۴۵

بنظرتون چیکار کنم🥲خیلی حرص میخورم

بسترم،صدف خالیه یک تنهاییست ....و تو چون مروارید،گردن آویز کسان دگری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینه قدم وزنتو دوست دارم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

من از تو ریزترم. قدم ۱۵۰ ، ۴۰

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

قدتون از نظر من واقعا قشنگه، همیشه دوست داشتم همقد شما می‌بودم... 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

خودتو بپذیر 

از خودت عکس بگیر 

بشین تو برنامه های گوشی (مکاپ،و تغیر اندام عکس)

جوری که دوس داری و اغراق و دور از واقعیت نیست عکستو ویرایش بزن ،حالا میدونی که چیا لازم داری 

مثلا شاید ابرو پهن تر !خب خرجش یه فیبروز یا اگه طبیعی میخای سرم ابرو /لب :ژل /بینی :عمل ////وزن مثلا ۵کیلو بیشتر که تو پر بشی _ اینا مثاله_

بهتره به بهترین نسخه خودت تبدیل شی تا مقایسه با دیگری 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ