2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.

من امروز یه تاویک زدم جهت اطلاع رسانی همه گفتن داری تبلیغ میکنی.

دوست خودمم همین مشکلو داشت هشت سال منتظر بود شوهرش واریکوسل داشت عمل کرد مراکز ناباروری هم رفتن  نتیجه نگرفتن.سه ماه دارو گیاهی خوردن به تجویز یه عطار با تجربه الان بچش دوسالشه بچه ی دومم تو راهه این سری دیگه دارو نخوردن اصلا.خیلی از اشناهاشم نتیجه گرفتن.ببین نمیگم حتما این اقا من فقط ایشونو میشناسم معرفی کردم ولی مطمئن باش طب سنتی  و داروهای گیاهی حتما میتونه کمکت کنه مطمئن باش.

سلام. من امروز یه تاویک زدم جهت اطلاع رسانی همه گفتن داری تبلیغ میکنی. دوست خودمم همین مشکلو داشت ...

چ دارویی??من داروگیاهی هم میدم بهش تاالان ک نشده

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
دارو ترکیبی دست ساز میدن.من زیاد اطلاعی ندارم ولی ی چیز مشخصی نبود که بهت بگم عزیزم

ازکجاگرفتن?توکدوم شهر?

دارو ترکیبی دست ساز میدن.من زیاد اطلاعی ندارم ولی ی چیز مشخصی نبود که بهت بگم عزیزم

هرعطاری بریم دارومیدن?

هرعطاری بریم دارومیدن?

دارو رو که همه عطاریها میدن ولی اینجور که من اطلاع دارم ایشون با سوال و جواب و دیدن ازمایشها تجویز میکنن یعنی فروشنده نیستن فقط.باید پیش ی باتجربه بری هر عطاری نه.میتونی بدی شوهرت تماس بگیره ببینین چی میگه شاید با ی داروی ساده هم درمان شه ان شاا...

دارو رو که همه عطاریها میدن ولی اینجور که من اطلاع دارم ایشون با سوال و جواب و دیدن ازمایشها تجویز م ...

ایشالا...ممنون

این شماره ی مغازه ی داروهای گیاهیه اون آقاست 02433471490 زنجانه

واقعا جواب داده؟

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز