2777
2789
عنوان

امشب گریه کردم

280 بازدید | 15 پست

بخاطر یه سری حرفا یه سری عقاید مسخره پوچ امشب فهمیدم چقد فضای مجازی کثیفه و چه ادمای کثیفی رو وایرال کردن و چه ادمای خالی و پر ادعا رو بزرگ کردیم امشب فهمیدم چقد میتونه یه طرز فکر سمی و اشتباه از نظر یه سریا درست باشه و بهش افتخار کنن زن ستیزی زیاد شده یکی به صورت علنی میاد یه دختر رو به فحش میکشه تهدید به قتل میکنه به اسم ناموس همه تشویقش میکنن بهش افرین میگن این دردش بیشتره برام ک یسری همجناسای خودمم علیه همدیگه هستن زن ستیزی تو یه زن خیلی خیلی عجیبه عجیب تر از اون اینه ک اطرافیانم براشون حرفاش عادی بوده و این وسط فقط من بودم ک اتیش گرفتم و ترسیدم بابت اینده دختران سرزمینم نمیدونم من داخل اونا عجیبم یا اونا عجیبن 

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم حستو عزیزم

ولی عجیب نیست

این دخترا رو هم جامعه مردسالار و تبعیض‌گر تربیت کرده

یهو که معجزه واسشون پیش نیومده

تو این تفکرات رشد پیدا کردن

خودشونم قربانی ان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شما بهتره یکم ب ویدیو های اون دختره نگا کنیمن نمیگم حرف ایسان درست بوده ولی دختره هم فرد خوبی نیس

تو تصمیم نمیگیری فرد خوبی هست یا نیست

نباشه هم کسی حق تهدیدشو نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شما بهتره یکم ب ویدیو های اون دختره نگا کنیمن نمیگم حرف ایسان درست بوده ولی دختره هم فرد خوبی نیس

اصل حرف من راجبه دختره نیست از اون دفاع نکردم شاید دختر هم مستقیم حرف نزده یا بعد منظورشو رسونده مشکل من با اساس حرفای اون اقاست 

میفهمم حستو عزیزمولی عجیب نیستاین دخترا رو هم جامعه مردسالار و تبعیض‌گر تربیت کردهیهو که معجزه واسشو ...

درسته ولی وقتی به همسرمم نشون دادم این فیلمو اون طرف ایسانو نگرفت برخلاف تمام مردایی ک تو کامنتاش دیدم پیش خودم فکر میکنم ایا اگه شوهر منم طرز فکرش شبیه اون مردا بود منم طرز فکرم شبیه اون زنا میشد یا ن

تو تصمیم نمیگیری فرد خوبی هست یا نیستنباشه هم کسی حق تهدیدشو نداره

منم موافقم همسر منم گفت شاید دختره بعد حرف زده باشه یا شاید چیزی ک اون اقا میگه واقعا باشه ولی این عکس العمل شدید در مقابلش غلطه هرچی باشه حق نداره سرش بریده بشه

منم موافقم همسر منم گفت شاید دختره بعد حرف زده باشه یا شاید چیزی ک اون اقا میگه واقعا باشه ولی این ع ...

اصن اگرم اون داستان باشه خودش خواسته

به کسی چه مربوطه

میشه یکی بگه قضیه چیه

یه اقایی به اسم ایسان اسلامی اومده تو استوریاش یه دختر رو تهدید به مرگ کرده و فحش کشش کرده چون دختره یه پست گذاشته ما تو دبی با پول یه شب تفریح یه هفته میریم مسافرت منظورش این بوده ک دبی از بس شهر گرونیه مول یه شب تفریح تو این شهر پول یه هفته مسافرت تو کشورای دیگست این نخود مغز فکر کرده دختره میگه با یه شب پول بیزینسی میشه یه هفته رفت مسافرت