خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
پدر آدمو در میاره انگار ویار داری و حالت از همه چی بهم میخوره
حتی آبم میخوردم بالا میاوردم
بدن درد و خواب الودگی شدید پیدا کرده بودم
خستکی مفرط داشتم اصن نمیتونستم از جام پاشم
خیلی بد بود
بنظرم سه کیلو کم کردم
خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
سلام عزیزم ببخشید تو گوگل درباره بلک اسلیم سرچ کردم تاپیک شما اومد بالا
چندماه استفاده کردی؟جواب گرفتی؟
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
سلام عزیزم ببخشید تو گوگل درباره بلک اسلیم سرچ کردم تاپیک شما اومد بالا چندماه استفاده کردی؟جواب گرف ...
ببخشید منم تازه گرفتم شما ماه قبل پرسیدین خریداری کردین؟ نتیجه داشت؟
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
ببخشید منم تازه گرفتم شما ماه قبل پرسیدین خریداری کردین؟ نتیجه داشت؟
سلام عزیزم بله من از ۲۰مهر استفاده میکنم و خیلی خوب جواب داده البته روزی۱ساعت ورزش میکنم تو خونه
تقریبا۷کبلو وزن و ۶سایز کم کردم
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
سلام عزیزم بله من از ۲۰مهر استفاده میکنم و خیلی خوب جواب داده البته روزی۱ساعت ورزش میکنم تو خونه تقر ...
آهان یعنی ۳ دوره استفاده کردین و ۷ کیلو کم شده؟ مشاور فروشش میگفت هر سری ۷ تا ۱۰ کیلو کاهش داره من خوراکمم تا حد زیادی همراهش کم کردم ولی کل تحرکم همینه که میرم دانشگاه و مسیر کلاسا و اتوبوس و.. انتظار کاهش بیشتری داشتم.
چند خریدین شما من بلک اسلیم پلاسشو گرفتم ۹۰۰ و خورده ای شد
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
آهان یعنی ۳ دوره استفاده کردین و ۷ کیلو کم شده؟ مشاور فروشش میگفت هر سری ۷ تا ۱۰ کیلو کاهش داره من ...
۲دوره عزیزم دور اول رو هرروز روزی یدونه میخورم و دوره دوم رو هر قرص رو تقسیم کردم و نصفشو تو کپسول دیگه ریختم و انگار روزی یه نصفه میخورم منم کالری شماری میکنم و روزی۸۰۰کالری مصرف میکنم بستگی به بدن و سن هم داره من۲سال پیش با همین قرص تو۶ماه۴۰کیلو کم کردم ولی الان یکم سوخت و ساز بدنم کم شده ولی سایز خوب کم کردم
من ۶۲۰گرفتم البته با پول پست خود قرص۵۸۰ بود بلک اسلیم پلاس
آهان یعنی ۳ دوره استفاده کردین و ۷ کیلو کم شده؟ مشاور فروشش میگفت هر سری ۷ تا ۱۰ کیلو کاهش داره من ...
البته اینم بگم ت دوره اول۷کیلو کم کزدم بعد اون هنوز وزن نکردم ماهی یکبار وزن میکنم
سایتش رو یادم نیست داشتم ولی چون یه شماره دارن تو واتساپ و هم۲سال پیش هم الان ازون شماره سفارش میدم دیگه سایتش رو حذف کزدم و فراموش شده
فداتون عزیزمسایتش رو یادم نیست داشتم ولی چون یه شماره دارن تو واتساپ و هم۲سال پیش هم الان ازون شماره ...
ممنونم🙏🏻⚘️