2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر رفتیم دارو داد باید بکششخطر نداره الان؟؟؟

خوب ؛ داروت رو دقیقا سر ساعت بخور تا عفونت خشک بشه و بعد بکشش. انشالله شفات باشه

آب نمک قرقره کن

داروت رو سر ساعت بخور. دوباره به دکتر نشون بدی هم ضرر نمیکنی

خوب ؛ داروت رو دقیقا سر ساعت بخور تا عفونت خشک بشه و بعد بکشش. انشالله شفات باشهآب نمک قرقره کنداروت ...

خودم نیستم مامانم هست بعدش چون پوکی استخوان داره دکتر گفته باید نامه از دکتر پوکی استخوان بگیرم تا بکشش

حالا میترسم نگرانم چون تب داشت الان تب اش خوب شده ولی میگم خطرناک نیست چون تب کرده بود؟؟؟

خودم نیستم مامانم هست بعدش چون پوکی استخوان داره دکتر گفته باید نامه از دکتر پوکی استخوان بگیرم تا ب ...

نه انشالله چیزی نیست. تب به خاطر عفونته؛ و الان که گفتی دارو میخوره. پس خوبه . استامینوفن هم بدی برای تب خوبه

حتما زود بکشید. وقتی دندن رو بکشه راحت میشه

نه انشالله چیزی نیست. تب به خاطر عفونته؛ و الان که گفتی دارو میخوره. پس خوبه . استامینوفن هم بدی برا ...

استامینوفن کدئین بهش دادم با دارو ها دکتر که ژلوفن بود با اموکسی سیلین با مترونیدازول تب اش خوب شد دردشم خوب شده بهتره ولی میترسم حالا باید فردا برم دکتر نامه ببینم میده که بکشیمش یا نه نگران هستم چون تب داشت تو نت زده خطرناکه

استامینوفن کدئین بهش دادم با دارو ها دکتر که ژلوفن بود با اموکسی سیلین با مترونیدازول تب اش خوب شد د ...

نه عزیزم خطرناک نیست

آموکسی سیلین و مترونیدازول رو سر ساعت فراموش نکن بخوره؛ عفونتش میره و تبش قطع میشه

نه عزیزم خطرناک نیستآموکسی سیلین و مترونیدازول رو سر ساعت فراموش نکن بخوره؛ عفونتش میره و تبش قطع می ...

ممنونم گلم تو نت وقتی سرچ میکنه ادم کلی ادمو نگران میکنه ترسیدم چون تب کرده بود امروزم دوبار رفته دکتر نکشیدش چون پوکی استخوان داره دیگه گفتم دوباره الان ببریم بیمارستان باز فایده نداره خیلی ممنون ازتون

ممنونم گلم تو نت وقتی سرچ میکنه ادم کلی ادمو نگران میکنه ترسیدم چون تب کرده بود امروزم دوبار رفته دک ...

بله گوگل آدمو خیلی می‌رسونه. اما نترس با دارو کنترل کن عفونت رو و درنهایت بکشید تا خلاص شید. دندون خرابو باید کشید

چون عفونت کم نبوده اما با دارو کنترل میشهفقط اگه مثلا با دارو دردش رفت ؛؛؛ نباید بیخیال دندون بشید. ...

ببخشید جمله اولتون متوجه نشدم یعنی میگین عفونت زیاد کرده و دکتر اشتباه گفته عفونت کم بوده؟؟؟

اگه دکتر پوکی استخوان اجازه بده حتما میکشیم ببخشید برا پوکی استخوان چه متخصصی باید رفت؟؟؟دکتر برا کمرش که متخصص ستون فقرات هست خوبه یا جای دیگه ببرم؟؟؟