2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم ازم سرد شده

195 بازدید | 14 پست

عقدیم  حدود ۱۰ماهه الان یه ماهه که خیلی مشغول کارشه  این ماه زیاد خرجش دراومد همش سر کاره سراغ نگیرم ازش سراغ نمیگیره میگم  نیستی میگه کار دارم به خدا  همش بی حوصله خسته اس یخچال اینا خریده دوبار خونمون تنها  شدم گفتم بیا کفت کار دارم  بقیه وقتا هم همش پیشمون هانواده هست شوهرم معذبه خجالت میکشه پیش بقیه بغلم کنه و..  الان ۱ ماهه  حسرت بغلش و میکشم 🥺😔

خدااااا
بیخیال بابا چه حوصله ای دارید اینطوری حسرت بکشی اذیت میشی

خب بابا منم دلم مبخواد پیشم باشه  همش یکی پیشمونه درک نمیکنن  ک خسته شدم دوبارم گفتم بیا نیومد به غرورم برخورده دیگه عمرا  بگم حتی تنها باشمم نمیگم بهش به جهنم 

خدااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بابا منم دلم مبخواد پیشم باشه همش یکی پیشمونه درک نمیکنن ک خسته شدم دوبارم گفتم بیا نیومد به غر ...

خب نامزدی دیگه تحمل کن من عقل الانمو داشتم اصلا شوهرمو دعوت نمیکردم ... کلاس میذاشتم برااش

خب نامزدی دیگه تحمل کن من عقل الانمو داشتم اصلا شوهرمو دعوت نمیکردم ... کلاس میذاشتم برااش

اه خیلی زیاد میبینیم ماهی یه بار تنها میشیم اونم کلاس بزارم اه مردمم عقدن ما هم انگار دوست پسر دوست دختریم

خدااااا

عزیزممم 

بخاظر فشار کارشه درست میشه 

منم دوماهه عقد کردم چن روزه همسرم بخاطر کارش خسته و بی حوصلس

منم پریود و حساس😅

میدونم چ حس بدیه ولی موقته 

باهم زندگی نمیکنین؟؟  

کاربری سوم(نی نی یار رحم کن اخرین شمارمه)😔😂
عزیزممم بخاظر فشار کارشه درست میشه منم دوماهه عقد کردم چن روزه همسرم بخاطر کارش خسته و بی حوصلسمنم پ ...

نمیدونم والا یه بارم به شوخی گفت من زن نمیگرفتگ مامانم گرفت برام بعد من قیافه گرفتم گفت شوخی کردم و اینا ناراحتم ازش خیلی حس میکنم دوستم نداره 

خدااااا
اه خیلی زیاد میبینیم ماهی یه بار تنها میشیم اونم کلاس بزارم اه مردمم عقدن ما هم انگار دوست پسر دوست ...

زیاددبپری بغلش ازت زده میشه ... اکثر مردها از خانومای سفت خوششون میاد ... شل کنی براش عادی میشی ...

اول اینکه دعاهای قرآنی که راجع به محبت هس بخون 

به شیرینی و اینا 

بده بخوره 

سوره طلاق واسه محبته بخون 

سیاست زنانه هم داشته باش 

ادکلن گرون قیمت فراموش نشود 

با پخش بو زیاد و اینا 

گرمی هم بهش بده از لحاظ جنسی گرم شه 

بیاد سمتت

همسرتون چند سالشونه؟ اینکه بخاطر فاصله های زیاد سریع ارضا میشن طبیعیه ولی میتونن یکم استراحت کنن دفعه دوم سعی کنن شما لذت ببری

و اینکه چقد سریع؟مثلا بیست ثانیه؟یک دقیقه ؟کمتر از دو دقیقه ؟اون دیگه بنظر من طبیعی نیست