2777
2789
عنوان

از دوستایی که پز الکی دادن بهتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 28 پست
امضاتو میگم رو کدومتون نریزیم😅اگه مال سه نفر چرا از زبان اول شخص گفته شده

والا من زیاد نمیام 

نکته ظریفی بود از مرکز پشتیبانی میگم رسیدگی کنن بهش😂😂

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دوست داشتم سطح خانوادگیشون خیلی پایین بود بعد خانواده من همه به جایی رسیده بودنو با خانواده خودش ...

ببین می دونی چی مسخرس با سطح خانوادگی پایین حسود زیاد داشته باشی

ولی هر کی منو می بینه دلش به حالم میسوزه حتی کسی باهام لج باشه

بعد یک عده حسودی میکنن

اخه من نگفتم پولدارم و فلانم گفتم بیشتر اون داشتمتو اصلا می دونی اسم واقعیم چیه که پز بدمکی منو می ش ...

نیازی ب دونستن اینا ندارم هر کسی تو نگاه اول از نوشتت متوجه میشه داری پز میدی 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

نیازی ب دونستن اینا ندارم هر کسی تو نگاه اول از نوشتت متوجه میشه داری پز میدی

منظورم این بود منم سه تا روسری دارم ولی رنگ و رو رفته نیس 

انگار گفتم یک جعبه طلا و ماشین پورش و ویلا دارم

منظورم این بود منم سه تا روسری دارم ولی رنگ و رو رفته نیس انگار گفتم یک جعبه طلا و ماشین پورش و ویلا ...

چقد حوصله داری حساب روسریای اونم داشتی 

چقد حوصله داری حساب روسریای اونم داشتی

خو می گفت اره کلی لباس مارک و برند دارم همش رنگ و رو رفته همتون همیشه قاضید ولی خودتون به همون شخص برخورد کنید حرف منو میزنید 

خو می گفت اره کلی لباس مارک و برند دارم همش رنگ و رو رفته همتون همیشه قاضید ولی خودتون به همون شخص ب ...

خب خالی بند بوده ک چی

شما ک روسریات رنگ و رو رفته نیس ک اصن نباید ب چشمتون بیاد

خب خالی بند بوده ک چی شما ک روسریات رنگ و رو رفته نیس ک اصن نباید ب چشمتون بیاد

تو ام می فهمیدی این همونه که زندگی تو خراب کرده اینو میگفتی؟ 

همتون قاضی اید ولی یکی مثل اینا گیرتون بیاد صدبرابر بارش می کنید

تو ام می فهمیدی این همونه که زندگی تو خراب کرده اینو میگفتی؟ همتون قاضی اید ولی یکی مثل اینا گیرتون ...

من نهایت دو سه تا دوست دارم اونام خیلی رفت و امد ندارم معلومه ک اجازه نمیدم ی همچین کسی وارد زندگیم بشه چ برسه ب اینکه زندگیمو خراب کنه ولی خب دیگه اونقدم بیکار نیستم برم ببینم چنتا روسری داره یا رنگ و روشون چجوریه 

من نهایت دو سه تا دوست دارم اونام خیلی رفت و امد ندارم معلومه ک اجازه نمیدم ی همچین کسی وارد زندگیم ...

از قبل خراب کرد با نقشه اومد اونم تقصیر بابان بود

ولی شما برای بقیه قاضید

از قبل خراب کرد با نقشه اومد اونم تقصیر بابان بودولی شما برای بقیه قاضید

چ اصراری داری ب اینکه من قاضیم

خودت چی میای میگی دوتا انگشتر زنگ زده داشت یدونه تیکه طلا نداشت اینا چیه پس

چ اصراری داری ب اینکه من قاضیمخودت چی میای میگی دوتا انگشتر زنگ زده داشت یدونه تیکه طلا نداشت اینا چ ...

هر چی باشه ادم گدا نباید ادا ادمای پولدار و دراره

فامبلاش بشه زن دوم بابات و بعدم طلبکارم شن شده هوو مامانت 

سر خودت می اومد که فش،  بدمیدادی

هر چی باشه ادم گدا نباید ادا ادمای پولدار و درارهفامبلاش بشه زن دوم بابات و بعدم طلبکارم شن شده هوو ...

من فکرم اینقد درگیر خودمه ک وقت نمیکنم ب بقیه فکر کنم 

چی بگم شمام حق داشتی