2777
2789
عنوان

نیمه دوم 98

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 18 پست
پسرم کامل حرف نمیزنه هنوز!!!!!!

ببرش یک جایی که کلاس های برای بچه ها دارن مهد هایی هستن که سه بار تو هفته کلاس دارن دوساعت 

ببین شهرتون حامعه القران داره انجاهم هزینه ش کمه هم مثل مهد کلاس مخصوص دارن بچه تو جمع بچه ها باشه یاد میگیره حرف بزنه 

خودت خیلی حرف بزن کنارش کتاب داستان بخون بگو برات تعریف کنه گوشی و تلوزیون را حذف کن مخصوصا گوشی را

یک کتابهایی مخصوص بچه هاهست مثلااموزش رنگ و اعداد و حیوانات ازانها بگیر براش 

خیلی کوچولوعه این😂تازه الان کلاس زبان میزارم اونم فقط درحد نشستن کنار بقیه.از مهر گفتم ببرم مهد سال ...

من دوتا بچه دارم دومی۴سالشه چون کنار خواهرش بزرگ شده زرنگتره خیلی هم دوست داره بره مهد اما شهرما۱۵تومن هزینه ش هست بعدم همه این مطالب و این اموزشهارا بلده بنظرم جداازپولش به دردش نمیخورهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا بچه دارم دومی۴سالشه چون کنار خواهرش بزرگ شده زرنگتره خیلی هم دوست داره بره مهد اما شهرما۱۵تو ...

ماشالا بهش اره هزینه ها بالاس تازه رفت وآمد به کنار..منم ببینم چی میشه پیش خیلی واجبه برای بچه ولی مهد منم زیاد موافقش نیستم

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

ماشالا بهش اره هزینه ها بالاس تازه رفت وآمد به کنار..منم ببینم چی میشه پیش خیلی واجبه برای بچه ولی م ...

اگه بعدا پیش۱نفرستی اموزش پرورش اجباری۱ماه اموزش فشرده برای ورود به کلاس اوول رامیذاره بفرستی بخاطر روابطش خوبه امامنم میذارم سال دیگه میفرستم