2789
عنوان

جن دارم

346 بازدید | 20 پست

تمام رابطه هام بهم میخوره همشون میرن، شب میخوابم صبح همه بدنم کبوده نه یکی دو جا 

تقریبا نصف بدنم 

خواب های عجیب غریب میبینم 

جاهای هستم که نمیشناسم ادمای عجیب غریب 

اگر اره راه حلش چیه 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

والا جن نداری

آزمایش بده ببین کبودی واسه کمبود چیه تو بدنت

خواباتم بخاطر شرایط بدنته

چرا توهم میزنید جن کجا بود

دنبال دلایل واقعی باشید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

جن دارم 😂😂😂😂

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ایت الکرسی بخون دائم

اسفند دود کن

نماز بخون

سوره بقره خوبه

حرز امام جواد عالیههه

ولی اینا ممکنه جن نباشه اول مطمئن شو راهی هم جز سرکتاب نیست فکنم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

عزیزم مجبوری بری دعانویس یا اینکه نری تا ببینم کی ولت کنن میخوای ریسک کنی تا پیر شی برو یه دعا بگیر نذر کن تا بدتر نشدن .زیارت عاشوار رو امشب بخون و از ته دل گریه کن از امام حسین بخوا اونا ولت نمیکنن و هواسشون هست کاری ک میگمو بکن .