2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

53 بازدید | 5 پست

سلام خانما من دوست دارم دوباره درسمو بخونم ولی شوهرم مخالفه و اینکه برای مدرک نیس که میخوام بخونم یه کاره اداریه که مدرک بگیرم صد درصده ، بخاطرش ۶ سال درسمو ول کردمو بچه داری کردم حالا که بچه هام بزرگ شدن بازم نمیزاره در ضمن خودش آدم بی مسئولیت و هزار جور دردسر درست میکنه برای خودش هر کار خواست تو این ۶ سال سرم آورد دوماه پیش بخاطر مشکل اخلاقیش کم آوردم رفتم تا طلاق ولی اومد تعهد داد ولی دوباره کتک زدناش و فحاشیش شروع شده خودم هچکسو ندارم ‌ و خانوادشم اصلا به فکر نیستن تمام وسیله های خونه ام داغون شده اعتیاد داشت یک ماهه مثلا پاکه چیکار کنم افسرده شدم ، باشگاه میرم ولی ته دلم درسمو می‌خواد دانشگاه پیام‌نور میتونم برم ، فقط واسع شهریه اش موندهام ، که گفتم خودم کار می‌کنم کم کم میدم تو هم کمکم کن 😞، هیچ پیشرفتی نداشتیم ۴ تیکه ام طلا داشتم فروخت بخاطر آینده بچه هام دارم میجنگم ، حتی پول ندارم طلاق بگیرم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
ناراحت شدم🙁واقعا نمی دونم چرا بعضی اقایون این عقیده رو دارنحالا ایشون با درس خوندن شما مشکل داره یا ...

نمی‌دونم شاید با شهریه دادنش ، ماه دیگه مشاوره دارم از طرف دادگاه ولی نمی‌دونم میتونه کاری کنه یا نه خسته شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمی‌دونم شاید با شهریه دادنش ، ماه دیگه مشاوره دارم از طرف دادگاه ولی نمی‌دونم میتونه کاری کنه یا نه ...

خب شاید بگی خدم شهریه رو میدم چیزی نمیگه 

ایشالا مشکلت حل شه🤍

خب شاید بگی خدم شهریه رو میدم چیزی نمیگه ایشالا مشکلت حل شه🤍

انشالله 

،میتونم پولش و کم کم بزارم کنار ، معلوم نیس چه مرگشه