2777
2789
عنوان

مژه هاااام

121 بازدید | 21 پست

مژهام اکستنش بود بعد امروز همش با دست کندم هیچی از مژه های خودم نمونده افسرده  شدم،،،😭😭😭😭 چقدر طول می‌کشه دارد ؟؟؟؟

رفیقم مژه کاره میگه بیا برات یه سرم تقویتی  بزنم بعد دوباره اکستنش کلاسیک کنم تا مژه های خودت در میاد بعد نکن اصلا بیا با دستگاه برات بردارم مژه های خودتم هم آسیب نمی‌بینه ...برمممم؟

بعد مژه های خودم از ریشه کنده شدددددددد  مامانم میگه دیگه در نمیاد  راست میکه؟؟؟😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توعم که مثل من شدی :)  نه دیگه اصلا نرو  روغن کرچک و نارگیل بگیر به اندازه مساوی قاطی کن هر شب قبل خواب بزن قول میدم بهت تا دو هفته مرتب بزنی در میاد  بعدشم ادامه بده پر تر و بلند تر از قبل میشه  من همینکارو کردم در اومد الانم داره پر تر میشه

واااااای من عید اینکارو با خودم کردم وقتی رو آیینه خودمو دیدم داشتم سکته میزدم اگه واقعا میخوای دوهفته ای پر شه پولشم برات اهمیت سرم تقویت مژه سریتا بخر عالی جواب میده طی این دوهفته هم ب چشات سرمه بکش ک مشخص نباشه مژه نداری 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

توعم که مثل من شدی :) نه دیگه اصلا نرو روغن کرچک و نارگیل بگیر به اندازه مساوی قاطی کن هر شب قبل خ ...

بعد اگه مراقبت نکنم هم باز در میاد :)؟....و فقط دو هفته طول می‌کشه ؟

بعد نمیشه کاشت کنم هم است از روغن کرچک استفاده کنم مژه های خودم وقتی در اومد با دستگاه بردارم اونا رو ؟

بعد اگه مراقبت نکنم هم باز در میاد :)؟....و فقط دو هفته طول می‌کشه ؟بعد نمیشه کاشت کنم هم است از روغ ...

نه کاشت نکن عزیزم بیشتر میریزه

من چند بار رفتم دیگه تا آخر عمرم نمیرم خیلی ضرر داره

این مدت سرمه بزن یا خط چشم بکش اگه دوس نداری ظاهرشو

اره در میاد مطمئن باش

میخای آیدی هرجا خاصی بده برات عکس قبل و بعد مژه و بفرستم