کمتر از ۱۰ روز دیگه تولدمه ینی ۹ روز دیگه😂😁
و خیلیی ذوق دارم چی قراره کادو بگیرم
خودم از همه بیشتر چون خیلی اهنگ گوش میدم تا الانم صد تا هندزفری داشتم و تکتکشونو خرابش کردم دلم یه چیز جدید و نو میخواد که به این زودیا خراب نشه
یچی مثل هدفون مثلااااا حالاااا......
مدیونین فک کنین دلم هدفون میخوادا
همینجوری گفتم
دربارش تا الان به کسی ام نگفتم تازه امشب به ذهنم رسیددد و نمیدونم چجوری اینو یه جوری از یه طریقی ب مامانم شون بفهمونم ک اقا من دلم هدفون میخواد
هرچند فک نکنم اگه من اشاره نکنم اینا حتی به فکرشونم برسه ک من تولدمه🗿
حالا بگذریم پارسال ک اصلا تولد نداشتم کادو هم نداشتم و امسال توقع یه جبران دارم🗿🗿
مدیونین باز که فک کنین عقده ایم🗿
ولییی شاید به احتمال زیاد کیک بگیرن ولی فک نکنم کادویی در کار باشه
چون خونمون رو هم داریم رنگ میکنیم هم میخوایم اتاق منو و برادرم رو سرامیک بزنیم پس تولدم وسط خرابی خونه میوفته🗿🗿همچی ارومه من چقد خوشحالم...
و با این اوصاف که الان توف تو دست و بال پدر مادرم نیس فک نکنم چیزی بگیرن🗿ولی تا ۸ شهریور حقوق پدرمو میدن مگ ن؟😭🗿😂
هرچن اگم بدن باس رنگ و این چیزا بخریم که خونه رو رنگ کنیم و سنگ و سرامیک اینا فک نکنم پولی واس هدفون بمونه
خدایااا کمککککک کاش مادرمچشم سوم داشته باشه ذهنمو بخونه بفهمه من هدفون میخوام چون خودم تا الان هیچی ازشون نخواستم🗿جدی میگمهیچوقت نگفتم من اینو میخوام اونو میخوام واسم بخرین حتی تا الان تینت یا بالم لب یا چمیدونم وسال روتین پوستی و هر وسیله بهداشتی و ارایشی اینا فکرتون برسه هیچکودومو نداشتم🗿🗿و نمیخوام من فقط هدفوننن میخوام هدفونننننن
عوا چقد زر زدم