2777
2789
عنوان

تولدمههه

93 بازدید | 12 پست

کمتر از ۱۰ روز دیگه تولدمه ینی ۹ روز دیگه😂😁

و خیلیی ذوق دارم چی قراره کادو بگیرم

خودم از همه بیشتر چون خیلی اهنگ گوش میدم تا الانم صد تا هندزفری داشتم و تکتکشونو خرابش کردم دلم یه چیز جدید و نو میخواد که به این زودیا خراب نشه

یچی مثل هدفون مثلااااا حالاااا......

مدیونین فک کنین دلم هدفون میخوادا

همینجوری گفتم

دربارش تا الان به کسی ام نگفتم تازه امشب به ذهنم رسیددد و نمیدونم چجوری اینو یه جوری از یه طریقی ب مامانم شون بفهمونم ک اقا من دلم هدفون میخواد

هرچند فک نکنم اگه من اشاره نکنم اینا حتی به فکرشونم برسه ک من تولدمه🗿

حالا بگذریم پارسال ک اصلا تولد نداشتم کادو هم نداشتم و امسال توقع یه جبران دارم🗿🗿

مدیونین باز که فک کنین عقده ایم🗿

ولییی شاید به احتمال زیاد کیک بگیرن ولی فک نکنم کادویی در کار باشه

چون خونمون رو هم داریم رنگ میکنیم هم میخوایم اتاق منو و برادرم رو سرامیک بزنیم پس تولدم وسط خرابی خونه میوفته🗿🗿همچی ارومه من چقد خوشحالم...

و با این اوصاف که الان توف تو دست و بال پدر مادرم نیس فک نکنم چیزی بگیرن🗿ولی تا ۸ شهریور حقوق پدرمو میدن مگ ن؟😭🗿😂

هرچن اگم بدن باس رنگ و این چیزا بخریم که خونه رو رنگ کنیم و سنگ و سرامیک اینا فک نکنم پولی واس هدفون بمونه

خدایااا کمککککک کاش مادرم‌چشم سوم داشته باشه ذهنمو بخونه بفهمه من هدفون میخوام چون خودم تا الان هیچی ازشون نخواستم🗿جدی میگم‌هیچوقت نگفتم من اینو میخوام اونو میخوام واسم بخرین حتی تا الان تینت یا بالم لب یا چمیدونم وسال روتین پوستی و هر وسیله بهداشتی و ارایشی اینا فکرتون برسه هیچکودومو نداشتم🗿🗿و نمیخوام من فقط هدفوننن میخوام هدفونننننن

عوا چقد زر زدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت پیشاپیش مبارک انشالله همیشه لبخند رو لبات باشه و بخندی برات دعا میکنم کادوت هدفون هم بگیری🤭😂✨🎈

میسازم دنیامو تک نفره بابِ میل خودم:)🦋🤙من مسئول حرفایی هستم که می زنم نه چیزایی که تو برداشت میکنی؛/

داش تا نصفش اومدم بقیه شو حال نداشتم😂😂😂😂😂😂

عه

هدفوننن یمخواممم چجوری بنطرت به مامانم بفهمونم😐🎀چون از بس چیزی درخواست نکردم واسم فقط یه کفش چهارصد تومنی گرفت کلی سرم غر زد🗿😐درحالی که ارزون ترین کفش رفیقم ۸۰۰ تومنیه😐من گرون ترین کفشم ۴۰۰ تومنی😐🗿منطقیه🎀

تولدت پیشاپیش مبارک انشالله همیشه لبخند رو لبات باشه و بخندی برات دعا میکنم کادوت هدفون هم بگیری🤭😂 ...

وایی مرسییییییی ماچ ماچ بوس بغل اصن هرچی که فکرشو میکنیییی💋💋💋💖❤فقط بخاطر اینکه دعا کردی هدفون بگیرمم💋😂😂😂❤❤❤❤

عههدفوننن یمخواممم چجوری بنطرت به مامانم بفهمونم😐🎀چون از بس چیزی درخواست نکردم واسم فقط یه کفش چها ...

هدفون چنده؟

بنظرت ایرپاد بهتر نی؟

خب چیز کن عکس ی هدفون ک دوست داریو نشون مامانت بده بگو عررر چقد ازین خوشم میاد کاش داشتم 

بلکه اینجوری خرید😂

وایی مرسییییییی ماچ ماچ بوس بغل اصن هرچی که فکرشو میکنیییی💋💋💋💖❤فقط بخاطر اینکه دعا کردی هدفون بگ ...

فدای تو حالا چند سالت میشه؟😂

میسازم دنیامو تک نفره بابِ میل خودم:)🦋🤙من مسئول حرفایی هستم که می زنم نه چیزایی که تو برداشت میکنی؛/

هدفون چنده؟بنظرت ایرپاد بهتر نی؟خب چیز کن عکس ی هدفون ک دوست داریو نشون مامانت بده بگو عررر چقد ازین ...

نمیدانم چقدره ولی فک کنم بالا ۱ میلیونه😂😂😂😂😂😂ولکن حوصلش نی از فاز هدفون اومدم‌بیرون😂😂😂کیت میخوام کیت رئال مادرید😂😂😂کیت رئال مادرید بلینگهام😂😂😂ک فک کنم اینم کم کمش بالای ۴ میلیونی باشه😂😂😂😂😂کلا بنده با ۰ تومن موجودی تو کارت کل اعضای خانواده کادو های میلیونی میخوام😂😂💔