2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدید بود نبود؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اجازه بدید با همون ۱۳ صفر کنار بیام

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

مطمئن نیستما اما فک کنم منظورشون از ماه آبی اینه ک دو شب پشت هم ماه کامل میشه ی ارتباطاییم با سیاره ...

اها مرسی بابت توضیحات🤝❤️🤭😂

با کسایی که دست و پاهاشون میلرزه مهربون تر باشین🙂

🔵پدیده ماه آبی یکی از هیجان‌انگیزترین رخدادهای نجومیه. این پدیده که معمولاً ۲ تا ۳ سال یک بار می‌توان شاهدش بود، زمانی رخ میده که در یک فصل به‌جای ۳ ماه کامل، شاهد ۴ ماه کامل در آسمان باشیم.

🔵برخلاف نام این پدیده ماه در آسمان به رنگ آبی ظاهر نمی‌شود. این فقط نامی است که برای ماه کامل چهارم در یک فصل انتخاب شده است. به‌خاطر اینکه این ماه باعث می‌شد مردم باستان در شروع ماه جدید در تقویم به اشتباه بیفتند، به آن Belewe Moon می‌گفتن؛ به معنای ماه خائن که تلفظ آن شبیه Blue Moon عه؛ درنتیجه این پدیده به‌مرور ماه آبی نامیده شد.

🔵ماه آبی زمانی جذاب‌تر می‌شود که همراه ابَرماه باشد که در آن ماه در مسیر چرخش خود به دور زمین در نزدیک‌ترین فاصله با سیاره ما قرار می‌گیرد و همین سبب می‌شود بزرگ‌تر و درخشان‌تر به نظر برسد.

🔵تاریخ بعدی ظهور ماه آبی خرداد ۱۴۰۵ هست؛ تماشای این پدیده جذاب رو از دست ندید. 🌓

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی