2777
2789
عنوان

پول مهمه ولی همه چیز نیست

555 بازدید | 59 پست

پولدار بودن الزاما به معنی خوشبختی نیست.....

کلی آدم پولدار داریم که درگیر بیمارستانن 

کلی آدم پولدار داریم که رو میارن به خودکشی

کلی آدم پولدار داریم که تو خانه سالمندانن روزگارشون رو میگذرونن 

کلی آدم پولدار داربم که عزیز ترین کس زندگی شون اسیر خاکه ...

کلی آدم پولدار داریم که معتادن فرق شون با فقیرای معتاد اینه که میتونن هروئین بخرن...

(بچه صرفا گفتم که پول همه چیز نیست نگفتم کلا بی تأثیر رو حال خوب آدما)

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلیا این همه درد و دارن بی پولم هستن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

پولداری خوشبختی نمیاره ولی بی پولی قطعا بدبختی میاره

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

خیلی وقتا پول هست ولی آرامش نیست آدم حاضره تمام زندگیشو بده فقط دلش آروم بگیره 

ولی پول همه چیز نیست به نظرم فقط کسی که درگیریش پوله نظرش اینه که پول همه چیزه .

ولی کسی که تجربه کرده باشه میفهمه خیلی وقتا پول به هیچ دردی نمیخوره .

الان میدونم خیلیا میخوان بگن مخالفم و .... ولی مهم نیست چون تجربه کردن خیلی متفاوته و برای خیلیا قابل درک نیست .

این بحث در مورد یه آدم متوسط صدق نمیکنه چون اونم به پول باز نیاز داره ولی کسی که کاملا غنی باشه حتما تجربه اینو داره که گاهی پول هست ولی حس تهی بودن میگیره 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فقیر شیم؟

فقیر بودن خوبه؟

بیخیال اینجوری نمیتونید تو مخ بقیه بکنین که فقیری خوبه

فقیری که خودکشی کنه نداریم؟

فقیری که عزیزترینش زیر خاک باشه؟ مرگ که برای همه اس بالاخره همه عزیزانمونو از دست میدیم

ول کنین توروخدا 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

2790
2778
2791
2779
2792