2777
2789
عنوان

تو یه هفته 3️⃣ بار سرم کلاه رفت😐💅🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 37 پست
یعنی شک داشتی که همستر الکیه ؟؟؟؟😐اینجا ما تا چیزی میگفتیم می خواستن ما روپاره کننآخه کی با یه کلیک ...

حالا من فقط ۱۰ میلیون جمع کردم اونم تو اینستا میگفت فلان کد بزن ۵ میلیون بهت میده

حالا اونایی که کلی وقت گذاشتن و ۵۰۰ میلیون جمع کردن خیلی حرص میخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگم هدفشون ازینکار چی بود جنگ میشه ولی خب ی عده خودشون دوستدارن شکستو تجربه کنن

هدفون جلب مردم به سمت تلگرام بود .هر روز برای من چند تا پیام میومد فلانی جوین شد 🤣😐

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

🚨پروژه همستر شکست خورد و کاربران این بازی معروف نا امید شدند ❗

🔴 پست عجیب Alex صاحب Simple 

✅ همستر مُرده. سیمپل ماین کنید. 

✅لیست همستر کمبت ممکن است لغو شود

✅بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر منتظر بودند تا توکن همستر کمبات فهرست شود، اما این پروژه به دلیل درگیری‌های داخلی دچار مشکل شده است. با وجود اینکه به سرمایه‌گذاران وعده داده بود ۱۸.۶٪ از سود بازی را دریافت خواهند کرد، بنیان‌گذار ادوارد گورینوویچ اکنون انکار می‌کند که آن‌ها هیچ سهمی ندارند. سرمایه‌گذاران در حال آماده‌سازی شکایت‌ها هستند و به همین دلیل، لیستینگ لغو شده است.

✅به نظر می‌رسد این پروژه یک کلاهبرداری است—وعده‌های شکسته، فریب رهبری و سرمایه‌گذاری‌های دزدیده شده.»

پ. ن

بنده خدا ایرانی‌هایی که چند ماهه برا این پروژه وقت و انرژی و اینترنت صرف کردن...

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

اینکه اگه میخوای رزق و روزیت زیاد شه باید بری طلا بخری

بابا اصلا از قدیم من شنیدم یه طلای خیلییی کوچولو مثلا یه سکه چند صوتی نه ایتکه برن ۶ تا النگو بخرن به نیت رزق و روزی و برکت نه پولدار شدن میخرن😂

حالا جا کلیدی و لباس بچه و اینارو والا من تاحالا نشنیده بودم