2777
2789

سلام ... دوستان من هفتهء 22بارداری هستم میخوام دکترم رو عوض کنم چون فقط توی بیمارستان تهرانپارس هست و من اون بیمارستان رو بخاطره محیط و پرسنل نمیپذیرم ... خاطرات سرما پری جان رو خوندم با دکتر مصدق و بیمارستات صارم ... میشه راهنماییم کنید لطفا هم بابت دکتر هم بیمارستان ... من قصد دارم تا لحظهء آخر طبیعی زایمان کنم 

خدایا امیدم فقط به خودته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم بيمارستان پارس و دكتر ساسان حشمتى هر دو فوق العاده هستن...  من ميخواستم زايمان طبيعى كنم ولى نميتونستم چون هم بچه توى لگن نيوفتاده بود هم وزنش خيلى زياد بود نزديك ٤ كيلو هم سرش رو روى سينه اش خم كرده بود به جاى اينكه بگيره بالا... ولى چون اصرار داشتم كه طبيعى زايمان كنم خيلى باهام همكارى كردن... بلاخره بعد از ١٦ ساعت تونستم... دكتر حشمتى بسيار باتجربه و حرفه اى هستن... مطبشون هم تو ميرداماد سر نفت... شماره مطب هم 22228753

در ضمن رييس بيمارستان پارس هم چون طبيعى زايمان كردم از من هيچ هزينه اى بابت بيمارستان نگرفتن... از لحاظ پرسنل غذا و مديريت هم واقعاً عاليه بيمارستانشون...

در ضمن به همه ى اونايى كه ميخوان زايمان طبيعى كنن پيشنهاد ميكنم اگه نميتونن درد رو تحمل كنن و قرار كه زايمانشون طول بكشه حتماً اپيدورال كنن و خودشون رو راحت كنن... ديگه هيچ دردى نميفهمن اصلاً و ميتونن راحت راه برن تا موقع زايمان... خيلى راحتِ