2777
2789
أخ منم دوستم اينجوره همش پيام ميداد پس تو كي ميخاي ازدواج كني؟😕

اه  اه اه...  اخه میدونی چیه،اون موقع ک باهم بودیم از اون موقع تا حالا من پای ی نفر موندم. ولی اونا میرفتن خوش گذرونی، هرشب با پسر و مشروب و همه چی. من هیچ جای اینجوری نمیرفتم باهاشون،میگفتن اشتباه میکنی خوش بگذرون. الان اونا شوهر کردن. چ شوهراااااییی. ولی من نه. ی دفعه ی یکیشون باهام صحبت کرد ی جوری گفت تو هنوز پای اون موندی نیومد بگیرت. اینقد دلم شکست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا همه ميدونن من اصلا سوال نميپرسم ، يكي از دوستام جدا شد  از شوهرش من فهميدم وقتي ديدمش فق ...

آفرین. واقعا نپرسید. شما با فرهنگید. ولی من ک متنفر میشم از کسی ک از هم سنام این سوالو بپرسو. اه. انگار چیه. خوب پیش نیومد چیکار کنم؟ 

اگر محل زندگيش نزديكته برو بهش سر بزن،يا از دوستاي مشتركتون جوياي حالش شو

نه نزديك نيست، دوست مشتركمونم جواب نميده ، البته اون خيلي سرش شلوغه سه تا بچه داره اما ميشد جواب بده،گفتم زنگ بزنم بهش ، شايدم ديگه نميخان ، اخه تا جند سال رابطه باشه بعد يهو كات كردن وقتي فقط جوياي حال هم ميشديم عجيبه برام

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

آفرین. واقعا نپرسید. شما با فرهنگید. ولی من ک متنفر میشم از کسی ک از هم سنام این سوالو بپرسو. اه. ان ...

خوب ما خانوادگي نميپرسيم، اصلا دهنم باز نميشه، اما انقد با سوالا و تيكه دلمو شكوندن ، حتي دعوامم كردن، ترجيح ميدم فقط با خانوادمم رفت و امد كنم تا با كسايي كه ارامشمو بهم بزنن ، حتي خونه مامانم باشن زنك ميزنن من جواب نميدم

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

نه نزديك نيست، دوست مشتركمونم جواب نميده ، البته اون خيلي سرش شلوغه سه تا بچه داره اما ميشد جوا ...

ولشون کن. تو حق دوستی رو ادا کردی. وقتی خودش نمیخواد چبکار کنی؟. بگو من فقط خواستم حالتو بپرسم. امیدوارم ک خوب و شاد باشی،من هنوز دوستتم. میتونی روم حساب کنی، امیدوارم موفق و خوشبخت باشی بای.  

مطمئن باش جوا میده

شايد يكي از شما چيزي پيششون گفته كه هر دو جواب نميدن

فرد ديگه اي اخه وجود نداره، بقيه وقتي شوهر كردن به كل چسبيدن به شوهر،سه تامون تو سه تا استان متفاوتيم ، 

ولشون کن. تو حق دوستی رو ادا کردی. وقتی خودش نمیخواد چبکار کنی؟. بگو من فقط خواستم حالتو بپرسم. امید ...

همينو گفتم خخخ بازم جواب نداد باورت نميشه يه تيكه از قلبم هميشه بيششونه

فرد ديگه اي اخه وجود نداره، بقيه وقتي شوهر كردن به كل چسبيدن به شوهر،سه تامون تو سه تا استان متفاوتي ...

خب  پس شما تلاشتو كردي و اونا نخواستن به نظرم بهشون پيام بده كه من نخواستم دوستيه قديميمون از بين بره حالا كه خودتون خواستين منم ديگه تلاشي نميكنم