2777
2789
منم وقتي ذهنم درگيره بيشتر خواب ميبينم،شايد دوست مشكل يا كاري براش پيش اومده

نميدونم پيامامو ميبينه، باورت ميشه خودمو معرفي كردم با اونيكي خطم باز گفت شما

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

Na japan nistam ,,, khob hamun dige ba bache bayad ba sabre hosele barkhord kard inghad daavash kard ...

آره دعوا و بحث و حرف زدن زیاد.ولی  وقتی کارش نداشته باشم خوب از حد میگذرونه.مثلا میگم داداشت وقتی شیرمیخواد تو بزار بخوابه نیا سرو صدا بالا سرش بیدار میشه.همین که داداشش صداش بیاد این میاد داداشم بیداری و....اونم بیدار میشه خوب در حالی که اگه بزارتش دوباره میخوابه

این مشکل همیشگی من با اونه

مغرورهای امروز😌 .....خورد شده های دیروزن😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید از دستت ناراحت. منم دوتا دوست صمیمی داشتم دانشگاه. وقتی رفتن دیگه رفتن.  ی مدت خیلی سراغمو میگرفتن از بقیه وقتی من پیداشون کردم دیگه جواااب ندادن. 

شاید از دستت ناراحت. منم دوتا دوست صمیمی داشتم دانشگاه. وقتی رفتن دیگه رفتن.  ی مدت خیلی سراغمو ...

نه بابا حرفي نزديم اصلا كه ناراحتش كنم ، هر موقع بوده هم احوال پرسي همين،از هم دوريم دوست هم اتاقيم بود ، احساس ميكنم چيزي پيش اومده كه نميخاد كسي بدونه 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

البته من الان خیلی دوس ندارم دیگه جوابمو بدن.  اخه میخوان بگن ازدواااج کردی؟ وای هنوز ازدواج نکردی؟؟؟؟؟؟ اینقد از این سوالا جدیدا بدم میاد ک خدا میدونه. اصلا دلم نمیخواد کسی رو ببینم از دوستام. چون همه تا میبینن ی جوری میگن منم میگم نه. اصلا ی جوریه

نه بابا حرفي نزديم اصلا كه ناراحتش كنم ، هر موقع بوده هم احوال پرسي همين،از هم دوريم دوست هم اتاقيم ...

ازه شايد ميخاد از همه پنهون باشه بعضي وقتا يه ناراحتي اونقد ادم رو افسرده ميكنه كه دلت ميخاد كاملا دور وبرت خلوت شه

اره خيلي عجيبه يكي بي دليل همچين كاري بكنه،به نظرت حسود نيست؟

نه بابا حسودم نيست بين گروهمون يه حالت خاصي بود انقد برا هم عزيزيم و خاطرات خوب و باك داريم حتي با بقيه خاطراتمونو تقسيم نكرديم تا قشنگيش فقط برا خودمون باشه ، 

نه بابا حسودم نيست بين گروهمون يه حالت خاصي بود انقد برا هم عزيزيم و خاطرات خوب و باك داريم حتي با ب ...

خب اینارو توی پیام بگو. ک نگرانتم. دلم تنگ شده،خوابتو میبینم. چته؟ دلم تنگ شده واسه روزامون

البته من الان خیلی دوس ندارم دیگه جوابمو بدن.  اخه میخوان بگن ازدواااج کردی؟ وای هنوز ازدواج نک ...

اتفاقا همه ميدونن من اصلا سوال نميپرسم ، يكي از دوستام جدا شد  از شوهرش من فهميدم وقتي ديدمش فقط حالشو پرسيدم ، هنوز ازدواج دوم كرده بچه دار شده رو خودم نيوردم فقط پيغام تبريك از طريق دوستم فرستادم اينم ميترسم جدا شده باشه از شوهرش

خب اینارو توی پیام بگو. ک نگرانتم. دلم تنگ شده،خوابتو میبینم. چته؟ دلم تنگ شده واسه روزامون

گفتم اتفاقا همين ديروز گفتم بهش گفتم نميخام ناراحتت كنم هوابتو ميبينم دلتنگتم ، فقط خوند پياممو