2777
2789
مبارک. ب سلامتی بیاد...

مررررسی عزیزم  

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Akhey khob mitarse azat hatman ziyad daavash mikoni 

نه.ولی رو بعضی چیزا حساسم.مثلا سروقت بخوابه لباساشو مرتب کنه و میره بیرون اجازه بگیره و...ولی این تعمیمش میده به همه چی

حالا بهش گفتم میری مدرسه مواظب خودت باش.باغریبه ها نری جایی.تو دستشویی عادت داره گاهی اوقات در رو باز میزاره میگم تو مدرسه میری ببندتاکسی جای خصوصیت رو نبینه.کسی نذار لبت رو بوس کنه خصوصیه هم و اینکه مریض میشی

بعد امروز عمه هاش خونه مون بودن خواستم ببرمش حموم میگه دستشویی دارم شورتش رو براش پوشیدم دادوبیداد که من باشورت نمیرم کامل برام بپوش خجالت میکشم با اینا از جلو عمه هام رد شم😕

مغرورهای امروز😌 .....خورد شده های دیروزن😉
منم خيلي دلتنگ دانشگاهم

من اخيرا خيلي بيشتر خواب ميبينم البته يه مقدار به درگيري ذهنيمم بر ميگرده شايد ،يكي از دوستاي صميميم جوابمو نميده نميدونم جرا خيلي دلتنگم

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

منم نمیتونم بخوابم. معدم ترررش میکنه.     تقصیر این وروجکه که تو دلمه. خدا خودش این یه ما ...

عزیزم موقع ترش کردن سیب بخور منظورمه میوه سیب هستش واقعا موثره یا اگه نداشتی یکم پنیر خالی من چون شوهر م معده حساسی داره یه پا متخصص معده شدم گفتم شاید کمکت کنه حلوا ترشی شیرینی تر چای داغ و پر رنگ نخور خیای موثره

خوب ک ازت اجازه بگیره.  بذار واسش عادت بشه ک در آینده بزرگتر شد،توی سن حساس بود بازم واسه کاراش ...

آخه بعضی اوقات جواب رو میدونه ولی بازهم سوال میپرسه بعد خسته میشم بخدا.میگم بریم بیرون میگه چی بپوشم میگم هرچی دوس داری بعد میگه نه تو نظرت رو بگو اونوقت که من میگم بعد نظر خودش رو میگه بعد میگم خوب نظر خودت خوبه دوباره میگه نه نظرتو رو انجام میدم😑

مغرورهای امروز😌 .....خورد شده های دیروزن😉
بابا بخواب،تو بخوابیم حلیم آماده میشه. اینقد حلیم دوس داری؟؟؟؟ من حلیم عدس دوس دارم. عااالیه

اره عاشق حلیمم😅😅و همینطور آش گوشت که مخصوص خودمون هست یه چیزی تو مایه های حلیمه اونم