2777
2789
عنوان

چطور کات کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 61 پست
نمیدونه اگه اینکارو باهاش کنه،طرف میمیره.نمیدونه اگه بیخبر بذاره بره طرف میمیره.مثه من که چاهار ساله ...

بهتره برن گمشن.. واسه ول کردن توعم بجز روانی بودن طرف دلیلی نیست ولش کن بهش فکر نکن دیگه. این اتفاقات واسه منم افتادن.

غیر ممکن زمان میبره ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره برن گمشن.. واسه ول کردن توعم بجز روانی بودن طرف دلیلی نیست ولش کن بهش فکر نکن دیگه. این اتفاقا ...

هر روز خدا عذابم.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چون شرایط جور نیست ولی واقعا هرچی فکر میکنم نمیتونم باهاش ادامه بدم

پس بگو ب سلامت

من نمیتونم ایندمو بخاطر شرایط ناقص تو ب خطر بندازم

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]
سلام. خدا قوت.اینم شد دغدغه؟سنگین و متین نفس رو کنترل کنید. توبه هم کنید.

امروز رفتم شهدای گمنام حتی، ولی هی بخاطر زندگی اون و احساساتش حالم بد میشه که اگه کات کنم چی میشه و..

چون از احساسات اون و اتفاقایی ک براش میوفته ناراحت میشم و عذاب وجدان میگیرم، میدونم حالش خیلی بد میش ...

تو که اینقد خوبی یخورده واسه خودتم عذاب وجدان بگیر خببب مسلما قرار نیست پایان شنگول و منگول داشته باشه رابطتون دوتاتون سختتونه و دلتنگی و افسردگی و اینام هست ولی خب درستشم همینه با خصوص الان که تو اینهمه دلیل داری و خودت از رابطتون راضی نیستی و ضربه خوردی. یکم در قبال خودت و احوالت مسئولیت پدیر باش 

^•-•^♡
اگر دوست داره اصلاحشم میکنه.. بعدنم اگر میخوای تلاش کنی و دوست داره بازم کنارت میمونه. الان احث اینه ...

دوسم داره و هروقت میگم و دعوا میشه در حد فوقش ی هفته همچی اوکیه بعد دوباره رفتاراش سمیش ادامه دار میشن، برا اون طبیعیه کلا انگار

تو که اینقد خوبی یخورده واسه خودتم عذاب وجدان بگیر خببب مسلما قرار نیست پایان شنگول و منگول داشته با ...

امیدوارم از پسش بر بیام واقعا چون خودم میدونم بعد کات حالم بد میشه اما حداقل از این اشتباه ادامه پیدا نمیکنه ولی هروقت به اون و زندگیش و احساساتش فکر میکنم بهم میریزم هی میگم باید رو خودم کار کنم ولی باز هم حال بدی و..